ALL PRO tim napada Sport Klub Prve lige Srbije 2021 je izabran!

1665
All Pro Offense

Osim za individualne nagrade prvoligaši su ove godine, kao i u sezoni 2019, glasali za tzv. All Pro Offense – najbolji tim napada ovogodišnje Sport Klub Prve lige Srbije 2021!

Kao i za ostale individualne nagrade (MVP lige, Offense MVP, Defense MVP, najbolji strani igrač), glasali su svi prvoligaši za igrače ostalih klubova.

Ovako je izgledalo glasanje po pozicijama:

U All Pro Offense timu nalazi se četiri igrača ekipe SBB Vukovi Beograd i tri igrača ekipe Banat Bulls. To je apsolutno očekivano s obzirom da su ove dve ekipe izborile plasman u finale Sport Klub Prve lige Srbije – Serbian Bowl XVI. Preostale 4 pozicije popunjavaju igrači polufinalista – po dva igrača ekipa Blue Dragons Belgrade i Supernova Wild Boars Kragujevac.

Na poziciji QB izabran je lider ekipe SBB Vukovi Džonatan Brentli. Prospekt sa univerziteta Eastern Illinois, poznatom po tome što je iznedrio nekoliko NFL kvoterbekova: Tonija Roma, Džimija Garopola, a QB na tom univerzitetu igrao je i glavni trener Nju Orleansa Šon Pejton. Brentli je predvodio Vukove do savršenog skora, a usput je postigao 21 tačdaun (19 pasom i 2 trčanjem) u 6 utakmica (nije igrao protiv Novog Sada).

Pozicije raningbeka popunjavaju igrač Banata Kigan Lorens i oružje Zmajeva Karson Oulet. Lorens takođe ima fantastičnu sezonu sa 11 istrčanih, jednim uhvaćenim i čak jednim pasom za TD za svog brata Džejkoba Lorensa. O igrama Ouleta već smo pisali, s obzirom da je momak iz Kanade osvojio priznanja za ofanzivnog MVP sezone i najboljeg stranog igrača.

Očekivano, na mestu hvatača nalazi se duo Vukova – MVP lige Tihomir Todorov i iskusni Nikola Simović. Treće mesto pripalo je mladom hvataču kragujevačkih Divljih veprova Milanu Novakoviću koji se ove sezone nametnuo kao nakonstantnija pretnja kroz vazduh Wild Boarsa.

Na kraju, najmanje dilema prvoligaši su imali oko izbora ofanzivne linije. Bivši saigrači Vukova, a sada saigrači u Banatu Aleksandar Stanković i Dušan Radojević zauzeli su mesta centra i levog tekla. Na mestima gardova nalaze se Nikola Davidović iz Plavih zmajeva na levoj strani, a na desnoj bivši igrač Inđija Indiansa, a sada Vukova Aleksandar Blažić. Blažić je ove sezone igrao na pozicijama levog tekla i garda za Vukove, dok u reprezentaciji igra na poziciji desnog tekla. Poslednje mesto u liniji pripalo je igraču Divljih veprova Branislavu Petroviću.

ALL PRO OFFENSE TIM SPORT KLUB PRVE LIGE SRBIJE: