Petar Bajalica ofanzivni MVP Sport Klub Prve lige Srbije!

631

Prošlogodišnji MVP Prve lige Srbije, reprezentativac Srbije i mladi risiver beogradskih SBB Vukova, Petar Bajalica, izabran je za najboljeg ofanzivnog igrača Sport Klub Prve lige Srbije za sezonu 2023. Bajalica je sa 9 bodova završio kao prvi u glasanju, ispred iskusnog raningbeka Divljih veprova Ashtona Heard-a, kvoterbeka Mamuta Branislava Feketea i svog saigrača iz tima Nolana Corpening-a.

Petar Bajalica je ove sezone definitivno bio jedna od najboljih i najsigurnijih hvatačkih opcija kvoterbeka Joshua Cartwrighta. Postigao je deset tačdaunova tokom sezone.

Bajalica se zahvalio svim ekipa koje su glasale za njega: – Veoma mi je drago što sam i ove godine izabran u društvo najboljih igrača, i zahvalan sam ljudima koji su glasali za mene i prepoznali moju odličnu sezonu sa 10 postignutih tačdaunova. Naravno, ova nagrada će biti gotovo bez značaja za mene ako u subotu ne podignemo trofej i odbranimo još jednom šampionsku titulu.– , rekao je Bajalica.

I za kraj je dodao Bajalica: – Pozivam sve ljude iz Beograda koji su u mogućnosti da dođu u Donju Trnavu i da nas podrže u još jednom ovogodišnjem derbiju i borbi za titlu šampiona Prve lige Srbije!