Aleksandar Anđelković je Mister SAAF

1709
Aleksandar Anđelković

Aleksandar Anđelković, dugogodišnji hvatač niških Imperatora i novi WR Plavih zmajeva iz Beograda, nosilac je zvanja Mister SAAF za 2020. godinu. Anđelković je dobio najviše glasova nezavisnog žirija koji su činile juniorska prvakinja sveta u tekvondou 2018. i seniorski vicešampion Evrope 2019. godine Nadica Božanić, reprezentativka Srbije u tekvondou, poslovni sekretar Sportskog saveza Beograda Tanja Tošić, profesor sporta i fizičkog vaspitanja i generalni sekretar omladinske organizacije Spirit of Youth Tanja Minić, osnivač čirlidinga u Srbiji i predsednica i selektor Čirliding asocijacije Srbije Dragana Ilić, reprezentativka Srbije u fudbalu i kapiten kluba ŽFK Zemun Lana Čolić, profesorka fizičkog vaspitanja u Osnovnoj školi Sonja Marinković u Zemunu Katarina Pešić, novinarka Kurira koja američki fudbal u Srbiji prati od samih začetaka ovog sporta u našoj zemlji Jelena Rafailović, novinar Sport Kluba Maja Todić i voditeljke i novinarke portala Srbija Danas Nevena Arsić i Miljana Arsić.

Hvatač iz Vlasotinca rođen 1997. godine sa iznenađenjem i šalom je prihvatio vest o pobedi: „Svidela mi se akcija, malo smo se zabavili i sprdali na svoj račun tokom ovog karantina i podsetili ljude i igrače da se potrude da ostanu u formi za sezonu koja će nadam se krenuti što ranije. Očekujem kvalitetno zezanje sa saigračima na ovu temu i nadam se da ću sledeće godine odbraniti titulu Mis Srbije. Za kraj, želim da kažem da se nadam će konačno doći mir u svetu i da poručim svima: ostanite kod kuće i trenirajte”, rekao je Anđelković.

Aleksandar Anđelković Mister SAAF
Aleksandar Anđelković

Srpska asocijacijama američkog fudbala zahvaljuje se svim igračima koji su se prijavili i klubovima koji su učestvovali u akciji: Plavim zmajevima, Imperatorima, Piratima, Divljim veprovima, bečejskim Vidrama, banatskim Bikovima, novosadskim Wild Dogsima i mladenovačkim Forestlandersima.

Inače, drugi po broju glasova bio je defanzivni tekl Plavih Zmajeva Ivica Nićić, a na trećem mestu završio je raningbek zemunskih Pirata Nikola Ilić.

Mister SAAF
Ivica Nićić
Nikola Ilić
Nikola Ilić