Mister SAAF – Kandidati za SAAF lice 2020. godine

2304
Mister SAAF

U periodu vanrednog stanja i policijskog časa Srpska asocijacija američkog fudbala odlučila je da se malo zabavi i podseti igrače da ostanu u dobroj fizičkoj formi za početak domaćih liga koje se planiraju u periodu posle završetka pandemija virusa Covid-19. Zato je organizovan Mister SAAF – izbor za lice asocijacije 2020. godine.

Klubovi su prijavili svoje kandidate, a u nastavku teksta možete se upoznati sa njima. Stručni i nezavisni žiri uskoro će doneti odluku.

Ivica Nićić je defanzivni tekl Plavih zmajeva iz Beograda. On je privatnik rođen 1983. godine, na dresu nosi broj 75. Tim Plavih zmajeva takmiči se u Sport Klub Prvoj ligi Srbije. Juniori kluba bili su šampioni Srbije 2009. godine.

Mister SAAF
Ivica Nićić
Petar Goić je hvatač, kiker i panter šampiona Srbije Divljih veprova iz Kragujevca, rođen 1991. godine, na terenu nosi broj 86. Petar Goić je u Divljim Veprovima od 2008 godine. Tokom studija par sezona je nastupao za Imperatore iz Niša. Bavi se poslom personalnog trenera i fitnes instruktora.
Petar Goić

Ekipa Banat Bulls na izboru za Mister SAAF predstavljaće reprezentativac Srbije i povratnik u tim Saša Jokić! Dete vršačkih Lavova, rođen 23.02.1995, igra na poziciji defanzivnog enda i na dresu nosi broj 53. Pored Lavova, odigrao je tri sezone u beogradskim Vukovima, a kao junior igrao je za Jagodinu Strawberry Celts i Čačak Angel Warriors, sa kojima je 2014. godine došao do titule  juniorskog šampiona Srbije. U sezoni 2016 dobija priznanje za najboljeg defanzivnog linijaša Druge lige Srbije. Radi kao medicinski tehničar na odeljenju psihijatrije u Vršcu.

Banat Bulls je prvi regionalni klub nastao spajanjem dva kluba Lavova Vršac i Pančevo Pantera! U 2019. godimi postali su šampioni SAAF Druge lige Srbije.

Saša Jokić
Saša Jokić

Nikola Prkosovački je defanzivni linijaš ekipe Wild Dogs Novi Sad. Prkosovački je student Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, visok 191 cm. Učestvovao je u osvajanju Juniorske lige Srbije 2016. godine. Na terenu ka možete videti u dresu broj 86.

Nikola Prkosovački
Nikola Prkosovački

Nikola Ilić je igrač ekipe Zemun Pirates. Igra na poziciji trkača, broj 31, rođen 1988. godine.

Nikola Ilić
Nikola Ilić
Predstavnik KAF GTC Vulco Vidri iz Bečeja je Igor Šodolović, defanzivni linijaš koji nosi broj 6. Igor je rođen 1990. godine, u Vidrama je od 2018. godine. KAF GTC Vulco Vidre iz Bečeja je tim koji je osnovan 17.06.2015. godine, a ove godine će debitovati u Drugoj ligi Srbije. Ime kluba dobijeno je po nadimku vaterpolo kluba Bečej koji je 2000. godine osvojio Ligu šampiona u vaterpolu.
Igor Šodolović
Igor Šodolović

Aleksandar Anđelković je predstavnik Imperatora iz Niša. Student Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu rođen je 1997. godine, a igra na poziciji hvatača i nosio je broj 8. Ove godine debitovaće u Sport Klub Prvoj ligi Srbije za tim Plavih zmajeva.

Mister SAAF
Aleksandar Anđelković
Aleksandar Anđelković

Predstavnik Mladenovac Forestlandersa je mladi Kosta Miletić. Defanzivac koji ima samo 17 godina već pokazuje znake velikog potencijala.

Kosta Miletić Mister SAAF
Kosta Miletić