Izabran je All Pro tim Sport Klub Prve lige Srbije!

4272
ALL PRO TEAM

Predstavnici klubova izabrali su i All Pro tim ovogodišnje Sport Klub Prve lige Srbije. Po najboljih jedanaest igrača u napadu i odbrani, uz kikera i pantera poneće zvanje najboljih igrača na svojim pozicijama u 2019. godini u Srbiji.

Sastav trostrukog uzastopnog šampiona i sutrašnjeg finaliste, Wild Boars Kragujevac, dao je čak devet igrača. Slede finalisti SBB Vukovi Beograd sa šest igrača. Polufinalisti ovogodišnje Prve lige Srbije, Plavi zmajevi iz Beograda i Wild Dogs Novi Sad, dali su četiri, odnosno tri igrača, dok su Jagodina Black Hornets i Meridian Inđija Indians dali po jednog igrača za ALL PRO tim Sport Klub Prve lige Srbije.

Jedna od najvećih srpskih nada u američkom fudbalu, WR Jagodine Bogdan Pavlović, poneo je zvanje najboljeg risivera: Počastvovan sam ovom prestižnom nagradom koju je teško osvojiti u današnjoj konkurenciji talentovanih hvatača. Zaslugu za ovo priznanje delim sa svojim timom koji je u tome pomogao svojim zalaganjem na terenu i van njega. Zahvalan sam svim timovima koji su glasali za mene i trudiću se da i u budućnosti opravdam očekivanja koja su postavljena visoko, rekao je Pavlović.

Nagradu za Fair Play dobila je ekipa Wild Dogs Novi Sad, kojoj je ovo ujedno bila prva sezona u Prvoj ligi Srbije.

Pogledajte ceo sastav:

ALL PRO