Crossroad Adria, članica OMR Group, dodelila donaciju slatkih paketa fleg reprezentaciji Srbije

55

Danas je na pomoćnom terenu FK Zemun Boris Čučković, marketing menadžer Crossroad Adria, kompanije-članice OMR Group, dodelio donaciju slatkih paketa sportistima iz Omladinskog sportskog saveza Zemun, uključujući i našu fleg reprezentaciju Srbije. Donaciju je u ime Srpske asocijacije američkog fudbala primio selektor fleg reprezentacije Srbije, Rade Rakočević.

S obzirom na to da je fleg reprezentacija Srbije na pomoćnom terenu FK Zemun imala mini kamp u sklopu priprema za Seniorsko Svetsko prvenstvo u Finskoj i Juniorsko Evropsko prvenstvo u Srbiji, reprezentativci su odmah na treningu iskoristili svoje pakete.

Predsednik Omladinskog sportskog saveza Zemuna, Nikola Bušić, zahvalio se na donaciji i izrazio žaljenje što je bio sprečen da lično prisustvuje zbog službenog puta. Selektor fleg reprezentacije Srbije, gospodin Rakočević, takođe se zahvalio na donaciji i pozvao marketing menadžera kompanije Crossroad Adria, gospodina Čučkovića, da bude gost na Juniorskom Evropskom prvenstvu koje se održava u Beogradu, u Resortu Kovilovo, od 6. do 8. septembra 2024. godine.

Podršku fleg reprezentaciji Srbije dao je i naš poznati glumac i voditelj, a nekada u mladosti i igrač američkog fudbala, Milan Kalinić.