ARENA CHANNELS GROUP generalni sponzor SAAF

569

Srpska Asocijacija američkog fudbala (SAAF) i ARENA CHANNELS GROUP (Arena Sport) potpisali su danas trogodišnji ugovor o saradnji.

Višemilionski sponzor će shodno svojim programskim mogućnostima emitovati što veći broj utakmica Prve lige Srbije, koja će se naredne tri godina održavati pod nazivom „Arena Sport Prva liga Srbije”.

Pored emitovanja utakmica, Arena Sport će redovno izveštavati o utakmicama Prve lige Srbije, pre i nakon odigravanja utakmica. Raditi na redovnim promocijama američkog fudbala u Srbiji na svojim kanalima.

Zajednička misija je da se ova saradnja iskoristi pre svega za promociju američkog fudbala u Srbiji, a i Balkanu, a i takođe i zarad promocije sportskog duha.

Predsednik Srpske asocijacije američkog fudbala, Nikola Davidović, je imao da poruči ovo povodom ove istorijske saradnje:
– Ovaj višegodišnji sponzorski ugovor ne samo da će nam finansijski mnogo značiti, već nam daje prostora i za medijski i marketinški manevar koji nam je bio neophodan u prethodnim godinama. Saradnja sa Arena Chanels Grupom neće stati samo na Prvoj ligi, vec će ukljuciti i drugi medijski sadržaj preko kojeg ćemo moći lakše da dođemo do novih partnera, da proizvodimo i objavljujemo interesantne informacije sa i van terena. Stvarno je jedan velika i značajna stvar za američki fudbal u Srbiji. –