BOSTAN BOWL Promotivni fleg turnir 30. jula u Kraljevu

830
Bostan bowl
Foto: Royal Crowns Kraljevo

Promotivni fleg turnir pod nazivom Bostan Bowl održaće se 30. jula u Kraljevu. Kraljevo Royal Crowns dočekaće ekipu Čačak Angel Warriors-a, koji su rešili da se ponovo okupe.

Nastupiće po dva fleg tima iz oba kluba, koji će biti generacijski i rodno izmešani. U istim timovima naći će se i U13 i U15 flegovci sa kadetima, juniorima i seniorima, kao i devojke.

Turnir je rekreativni, ali i promotivni, jer su organizatori uvereni da će doprineti i osnaživanju fudbala u ovom delu Srbije.

Nekadašnji igrač Čačanskog tima, a sada trener u Sloveniji, Lazar Stojanov, kao inicijator ovog događaja kaže: – U saradnji sa ekipom Kraljevskih Kruna iz Kraljeva, naši rekreativci Čačanskih Ratnika odigraće prijateljsku utakmicu fleg fudbala u Kraljevu. Glavni cilje ovog turnira je druženje, dobra atmosfera i razvoj sporta koji svi jako volimo. Fleg kao sport se intenzivno razvija i širi u poslednjih par godina, postaje aktuelan širom Evrope, a smatram da naše dve ekipe koje imaju lepu istoriju iza sebe i da mogu da pokažu dobaru borbu na terenu, kao i dobro druženje van njega. –
Bostan bowl
Foto: Royal Crowns Kraljevo
Dugogodišnji trener i predsednik Kraljevskih kruna, Srđan Ćosić, kao domaćin ovog događaja kaže: – Drago mi je što ćemo imati priliku da se opet sa Čačanima nađemo na terenu. Čelik se čelikom oštri, a to smo sa Čačanima mnogo puta u prošlosti dokazali. Mi smo bili dugogodišnji rivali na terenu, ali i dobri prijatelji van njega. Nadam se da će ovaj događaj podstaći ponovno pokretanje rada kluba u Čačku. Takođe, nadam se da ćemo uspeti da privučemo i neke nove članove u naš tim. U svakom slučaju pred nama je dobra zabava i druženje, što američki fudbal i treba da bude. –

Ovaj fleg turnir je zakazan za Subotu. 30. jul od 18 časova na terenu SC “Magnohrom” u Kraljevu. Ulaz je slobodan i svi su dobrodošli, a nakon utakmica sve prisutne očekuje osveženje najslađim letnjim voćem po kojem je i nazvan turnir – “Bostan Bowl”.