Poznati parovi polufinala Sport Klub Prve lige Srbije!

1535
prva liga srbije parovi polufinale
SAAF Ilustracija

Poznati su polufinalni parovi! U polufinalu Sport Klub Prve lige Srbije ove godine će SBB Vukovi Beograd nastaviti pohod ka odbrani titule na svom terenu protiv tima Wild dogs Novi Sad, dok će Wild boars Kragujevac dočekati ekipu Blue Dragons Beograd.

U subotu u Kikindi na terenu FK Žak, u prvom meču Wild Card runde, gostujuća ekipa Wild dogs odnela je pobedu protiv Mamuta iz Kikinde rezultatom 06:33. Ovog puta Divlji psi nisu dozvolili da se ponovi rezultat iz prve utakmice i od samog starta su nametnuli ritam. Odbrana Kikinde nije imala odgovor za sjajnu igru kvoterbeka Mladena Zlatića, koji je odlično iskoristio ceo svoj hvatački korpus. Zlatić je uspešno kompletirao dodavanja za tačdaun ka risiverima Jovanu Davidoviću, Nemanji Vukši i Lazaru Laziću, a uspešan field goal postigao je Vladimir Vasilić. Odbrana Novog Sada pokazala je da ima određenog potencijala u odbrani i na ovoj utakmici je dozvolila Mamutima da postignu samo 6 poena. Tačdaun za Mamute postigao je hvatanjem iskusni reprezentativac Srbije Matija Almaši.

polufinale prve lige srbije
SAAF Ilustracija

Druga utakmica Wild Card runde trebalo je da bude odigrana u nedelju 12.06. u 17 časova, međutim zbog problema kojih ima gostujuća ekipa Black hornets iz Jagodine je morala da preda utakmicu, te je zbog toga ovaj meč otkazan i registrovan je službenim rezultatom 35:0 u korist domaćina Blue dragons Beograd.

Snimak cele utakmice Mammoths Kikinda – Wild dogs Novi Sad