Otvoren konkurs za nove sudije američkog fudbala

1038
Konkurs sudije usaf
SAAF Ilsutracija

Udruženje sudija američkog fudbala organizuje besplatnu obuku za nove sudije!

Biti sudija je jedan zanimljiv, težak i odgovoran posao. Ako ste bivši igrač, trener ili uopšte ne poznajete ovaj sport, a želite da iskusite nešto sasvim novo, onda je ovo prava prilika za vas!

Ako imaš više od 17 godina, želju da učiš, usavršavaš se i zajedno sa nama budeš deo velikih utakmica naših timova, pošalji prijavu na – postanisudija@saaf.rs ili direktno preko sajta Srpske asocijacije američkog fudbala.

Prijavljvanje traje do utorka 15. februara!

Po završetku ovog kursa kandidati stiču zvanje nacionalnog sudije američkog fudbala C ranga i time ostvaruju pravo da sude utakmice.

Sudije USAF-a su veoma cenjene i van Srbije. Pored toga što sude sva takmičenja pod okriljem Srpske asocijacije američkog fudbala (SAAF), naše sudije takođe učestvuju i u regionalnim ligama kao što su CEFL, CEFL kup, prvenstva Italije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Rumunije itd.

Zanimljiva iskustva su na korak od vas. Sve što je potrebno jeste da se prijavite i dođete da se upoznamo i zajednički uživamo učestvujući u popularizaciji ovog zanimljivog sporta.

Čekamo vas!