Održan prvi seminar trenera i igrača ofanzivne linije

1349
Miloš Nestorović

U subotu 25.12.2021. godine u Beogradu, po prvi put, održan je seminar za trenere i igrače ofanzivne linije Srbije!

Seminar se sastojao iz dva dela, teorijski i praktični deo. Teorijski deo je počeo u 10 časova i sastojao se od četiri predavanja na temu osnova tehnike ofanzivne linije i bio je održan u hotelu Crown Plaza u Beogradu.

Nakon toga od 14 časova, u balonu El Klasik na Novom Beogradu, održan je praktični deo seminara, gde se teorija sa seminara sprovela u delo.

Na prvom ovakvom seminaru, koji je organizovan u okviru Srpske škole američkog fudbala, prisustvovalo je oko 40 igrača i trenera iz svih srpskih klubova.

Predavači na ovom seminaru su bili Petar Vitorović, dugogodišnji reprezentativac Srbije, trener ofanzivne linije reprezentacije i jedan od najboljih ofanzivnih teklova na ovim prostorima od osnivanja klubova i saveza u Srbiji, i Branko Mutić, dugogodišnji reprezentativac Srbije, koji je pored Vukova iz Beograda igrao i u Nemačkoj za ekipe Saarland Hurricanes i  Osnabrück Tiger, i u Švedskoj za ekipe Malmö Limhamn Griffins i Uppsala 86ers.

Miloš Nestorović

Srpska asocijacija američkog fudbala se zahvaljuje predavačim Petru Vitoroviću i Branku Mutiću, kao i svim igračima i trenerima koji su izdvojili vreme i prisustvovali ovom seminaru!

Zapratite naš novi zvanični kanala na YouTubu – SAAF TV!