Seminar igrača i trenera ofanzivne linije

720
Seminar Ofanzivna linija

Seminar trenera i igrača ofanzivne linije Srbije održaće se u subotu 25.12.2021. godine u 10 časova u hotelu Crowne Plaza Belgrade hotel (ulica Vladimira Popovića 10). Održaće se četiri predavanja na temu osnova tehnike ofanzivne linije. Nakon toga, od 14 časova u balonu Klasik u ulici Gramšijeva 11 na Novom Beogradu, odrzaće se trening sa prisutnim igračima gde će se teorija sa seminara sprovesti u delo.

Seminar je BESPLATAN za sve koji žele da učestvuju. Pozvani su svi treneri koji žele da daju doprinos poboljšanju igre ofanzivne linije u domaćim takmičenjima. Način prijave je putem Facebook eventa koji možete pronaći na sledećem linku: OL Seminar.

Takođe, možete se prijaviti i putem email adrese press@saaf.rs.

Predavači na seminaru biće Petar Vitorović i Branko Mutić.

Petar Vitorović je dugogodišnji reprezentativac Srbije, trener ofanzivne linije reprezentacije i jedan od najboljih ofanzivnih teklova na ovim prostorima od osnivanja klubova i saveza u Srbiji. Vitorović je celu karijeru proveo u ekipi Vukovi Beograd i bio je jedan od ključnih igrača tokom najboljeg perioda u istoriji beogradskog kluba, između 2011. i 2014. godine kada je u Serbian Bowlu četiri puta savladana ekipa Divljih veprova, a tri puta osvojena CEFL liga.

Branko Mutić je takođe dugogodišnji reprezentativac Srbije, koji može da igra na pozicijama tekla i garda. Osim za Vukove iz Beograda u koje se ove sezone vratio i osvojio titulu, popularni Muta igrao je u Nemačkoj za ekipe Saarland HurricanesOsnabrück Tigers i u Švedskoj za ekipe Malmö Limhamn Griffins i Uppsala 86ersDugi niz godina nastupao je za Vukove zajedno sa Vitorovićem i činio deo bedema koji je štitio kvoterbekove i otvarao rupe za raningbekove beogradskog tima.

Srpska asocijacija američkog fudbala poziva trenere svih srpskih klubova da se prijave za seminar i ne propuste izvanrednu priliku, koja se pruža bez naknade, da skupe potrebno znanje za coaching igrača ofanzivne linije