Poznati parovi četvrtfinala u Juniorskoj ligi Srbije

1154

Nakon odigrana tri kola ligaškog dela takmičenja u grupama Sever i Jug, poznati su parovi četvrtfinala Juniorske lige Srbije.

Poslednje utakmice odigrane su ovog vikenda. Reč je o zaostalim mečevima 1. kola grupe Sever Wild Dogs — Pirate Dragons i 3. kola grupe Jug Wild Boars — Pastuvi.

Tim iz Novog Sada izgubio je na domaćem terenu 20 : 2 od gostiju iz Zemuna, dok su Divlji veprovi nadigrali Pastuve 46 : 6.

Meridian Indiansi i SBB Vukovi osvojili su prvo mesto u svojim grupama, ostvarivši maksimalan skor 3–0, pa će s tih pozicija biti domaćini četvrtoplasiranim ekipama; u Inđiju će doći Pastuvi koji nisu upisali nijednu pobedu, a u Beograd Wild Dogsi koji su ubeležili jednu pobedu i dva poraza.

U grupi Sever sve tri preostale imaju identičan skor 1—2. U skladu s Takmičarskim pravilnikom SAAF, u tom slučaju se pravi mini-tabela za ekipe koje imaju isti učinak, pa se pozicija pravi na osnovu gol-razlike. Panteri tako jedini imaju pozitivnu gol-razliku (28—6), pa će s pozicije broj 2 u plej-of. Treći su Pirate Dragonsi s razlikom 26—30, a poslednji na tabeli su Wild Dogsi koji u mini-tabeli imaju 8—20.

U grupi Jug je nešto jasnija situacija. Aktuelni prvaci Black Hornetsi su drugi na tabeli sa učinkom 2—1, treći su Wild Boarsi koji imaju 1—2, a na začelju su već pomenuti Pastuvi iz Požarevca.

Radi preglednosti, u nastavku su četvrtfinalni parovi s već određenim domaćinstvima:

Meridian Indians — Pastuvi
SBB Vukovi — Wild Dogs
Panthers — Wild Boars
Black Hornets — Pirate Dragons

Datumi odigravanja četvrtfinalnih duela biće naknadno saopšteni.