Reprezentacija Srbije protiv tima Pro Hunt 29. oktobra

4377

Reprezentacija Srbije odigraće u nedelju 29. oktobra revijalni meč protiv izabranog tima „Pro Hunt” koju većinom čine američki igrači s „radnim stažom” van SAD.

Našoj ekipi će ovo biti prvo okupljanje posle Evropskog prvenstva prošle godine u Linjanu. Nacionalni tim predvodi trofejni selektor Vladislav Petković koji je za ovu priliku pozvao 60 igrača na širi spisak. Odazvalo se njih 49 (nekolicina je bila sprečena zbog radnih obaveza), i od 20. do 23. oktobra boravili su na pripremama na Borskom jezeru.

„Pro Hunt” je organizacija koja se bavi posredovanjem između američkih igrača s jedne strane i klubova van granica SAD s druge, pružajući tako proverene i adekvatne informacije o sportistima koji žele da svoju igračku karijeru okušaju ili nastave u Evropi ili u drugim krajevima sveta, i to na način da obe strane dobiju sve što je ugovoreno pregovorima – da klubovi zaista imaju koristi u svom timu njihovim angažovanjem, ali i da sportisti u klubu dobiju ono što je obećano i garantovano.

Poslednjih godina bilo je incidenata u tom smislu, budući da pojedini importi nisu opravdali obećanja i očekivanja. „Pro Hunt” zapravo proverava svakog sportistu direktno „licem u lice” ili temeljnim testiranjem, praveći tako analizu i evaluaciju višestrukim intervjuima. Krajnji cilj je pružanje ovakvih usluga svim sportistima, ali i timovima, bilo gde u svetu.

Stoga, nema sumnje da „Pro Hunt” raspolaže bazom odličnih igrača i sportista koji će sada udruženi u jedan tim odmeriti snage s reprezentacijom Srbije.

Više informacija o rosteru i stručnom štabu biće objavljeno uskoro.

Ovaj nesumnjivo atraktivan duel odigraće se na stadionu FK BASK u Beogradu u nedelju 29. oktobra, a kik-of je zakazan u 15.00 časova.