U.S. Eagles otkazali dolazak u Beograd

694

Seniorska reprezentacija Srbije ostala je bez jedne od dve pripremne utakmice, pošto su U.S. Eagles objavili da ipak neće doći u Srbiju na duel koji je prvobitno zakazan za 26. septembar u Beogradu i najavljen kao veliki spektakl u našem glavnom gradu.

Kako je glavni trener Rudi Vajland obavestio Srpsku asocijaciju američkog fudbala, njegova ekipa je zbog organizacionih problema prinuđena da odustane od ovog meča.

– Imao sam velika očekivanja od utakmice u Beogradu i verovao da će to biti veliki test za našu organizaciju. Verovao sam da ćemo obezbediti reprezentaciji Srbije odličan meč u cilju priprema za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo B grupe, koje se igra naredne godine. Uprkos našem odustajanju, ubeđen sam da će Srbija pobediti Mađarsku u oktobru i obezbediti prolaz u B grupu. Kada se to desi, nadam se da će nam pružiti novu šansu da odigramo meč naredne godine – napisao je Rudi Vajland u svom obraćanju Srpskoj asocijaciji američkog fudbala.

I pored otkaza U.S. Eaglesa, reprezentacija Srbije imaće kvalitetnu probu u Italiji, gde će u Liganu 13. septembra odigrati pripremni meč sa „azurima“.