YOUTH 2014: Drugo kolo u Požarevcu, Beogradu i Jagodini

718

Utakmicama sve tri grupe, tokom predstojećeg vikenda na programu će biti drugo kolo Youth lige Srbije. Najpre u subotu počinje turnir B grupe, na stadionu Hipodrom u Požarevcu, koji startuje od 11 časova, a na kojem pored domaćina učestvuju Kragujevac Wild Boars i Čačak Angel Warriorsi. Čačani su posle uzbudljivog meča sa Wild Boarsima poveli posle prvog turnira i neporaženi su sa skorom 2-0, Kragujevčani ih prate sa 1-1, dok Pastuvi iz Požarevca imaju 0-2 i nadaju se prvom trijumfu u sezoni.

Nešto kasnije, od 14.30 časova, na stadionu Ada, počeće i turnir Grupe B, u okviru koje će snage odmeriti Beograd Vukovi, Inđija Indiansi i Lazarevac Sabersi. U ovoj grupi trenutno na tabeli vode Vukovi sa skorom 2-0, slede Indiansi sa 1-1, dok su Lazarevčani bez trijumfa posle dva meča.

Produženi vikend youth fudbala, biće kompletiran u ponedeljak u Jagodini (početak u 13 časova), gde će pored dve ekipe iz ovog grada, Black Hornetsa i Strawberry Celtsa, učestvovati i Bor Golden Bearsi u okviru Grupe C. Hornetsi su u vođstvu posle prvog turnira, takođe odigranog u Jagodini, sa skorom 2-0, a slede ih gradski rivali Kelti sa 1-1. Ekipa iz Bora još nije zabeležila trijumf.