PLS JUG: Golden Bearsi ispisuju istoriju protiv Pirata

689

U subotu od 15 sati, na terenu odmarališta Savača na Borskom jezeru, ekipa AVALA Golden Bears-a ispisaće vrlo važnu stranicu u svojoj istoriji, s obzirom da će odigrati prvu ligašku utakmicu u seniorskoj konkurenciji na svom terenu, protiv Pirata iz Zemuna.

Borani su u Prvoj ligi Srbije grupa Jug debitovali ubedljivim porazom od Anđeoskih ratnika u Čačku (93:0), dok su Pirati izgubili službenim rezultatom (35:0), od Mladenovac Forestlendersa, jer nisu ispunili uslove iz Propozicija Prve lige Srbije vezano za registraciju igrača.

– Nakon visokog poraza od Čacka u prvom kolu, u predstojeću utakmicu ulazimo sa nekoliko izmena na ključnim pozicijama. Za razliku od prethodne utakmice, u kojoj smo bili oslabljeni neigranjem Kristijana Zabunovića, Ivana Karića i nekolicine iskusnih igrača, sada ćemo biti kompletni. O ekipi iz Zemuna malo toga znamo. Zvanično su izgubili službenim rezultatom, tako da i oni ulaze sa motivom da pokažu šta znaju. Utakmici ćemo pristupiti maksimalno ozbiljno kako bismo dobrom igrom došli do pobede koja bi nam pomogla da zaboravimo prethodni poraz – rekao je Danijel Miljković, ofanzivni koordinator Golden Bears-a.