Tradicionalni “Trofej Beograda” u Mladenovcu, prijavite se

631

Između kraja juniorske i početka seniorske sezone, posle humanitarnog fleg turnira koji u Boru organizuju Golden Bearsi, Mladenovac Forestlandersi takođe planiraju da organizuju jedno takmičenje za najmlađe.

Ekipa Šumadinaca zato poziva sve klubove, koji imaju fleg selekciju da se prijave i učestvuju na sada već tradicionalnom turniru “Trofej Beograda”, koji će se održati 25.decembra 2011.godine u Mladenovcu, u velikoj hali Sportskog Centra Mladenovac.

Ovaj turnir organizuje Savez američkog fudbala Beograda, a pošto se turnir održava na teritoriji grada Mladenovca, Mladenovac Forestlandersi će biti tehnički saradnici u organizaciji.

Organizator se potrudio da obezbedi i nagrade za najbolje, pa će prva tri kluba dobiti medalje, a osvajač prvog mesta dobija jedan komplet juniorske opreme za klub i trofej u trajno vlasništvo. Takođe, svaki tim učesnik dobija loptu za američki fudbal, dok svakom od igrača sleduje diploma, majica turnira i sendvič.

Iako satnica još nije određena, gledaće se da prve, jutarnje mečeve odigraju timovi koji su bliže Beogradu, kako bi se izašlo u susret onima kojima je potrebno više vremena za putovanje.

Rok za prijavu svih zainteresovanih klubova je 10. decembar 2011. godine, a prijave je potrebno poslati na zvaničan mail tima iz Mladenovca uprava@forestlanders.org.rs