Trofej Beograda 25. decembra

671

U organizaciji Saveza američkog fudbala Beograda, 25.decembra sa početkom u 10h u hali IMR-a u Rakovici održaće se Trofej Beograda, turnir u fleg fudbalu za kategoriju uzrasta 94.godište i mladje.

Učešće na ovom turniru uzeće osam ekipa koje su žrebom podeljene u dve grupe. Prvu grupu čine ekipe Royal Crowns iz Kraljeva, Vukovi iz Beograda, Wild Boarsi iz Kragujevca i Indians iz Inđije. U drugoj grupi su Highlanders iz Zemuna, Sky Thunder iz Obrenovca, Legionaries iz Sremske Mitrovice i Guardinas iz Rume.

Savez američkog fudbala Beograda nagradiće sve učesnike majicama i plaketama, svaka ekipa će dobiti  loptu za američki fudbal, dok će na grudima igrača iz prve tri ekipe zasijati medalje. Za pobednika turnira, pored pehara, obezbeđen je i komplet juniorske opreme.

Egzibicioni meč, u kome će se takmičiti novinari štampanih i TV medija koji prate američki fudbal i odredjeni broj glumaca i voditelja,  učiniće turnir zanimljivijim, a to ujedno predstavlja i podršku razvoju ovog mladog sporta u Srbiji.  U egzibicionoj utakmici zaigraće i dame,  iako američki fudbal slovi za tipično muški sport.

Turnir je otvoren za sve posetioce koji vole američki fudbal.