Tryout za reprezentaciju 29. septembra u Pančevu!

2418
Tryout

Kao što je bilo najavljeno, tryout za seniorsku reprezentaciju Srbije koja započinje pripreme za prve mečeve novog ciklusa Evropskog prvenstva održaće se u nedelju 29. septembra u Sportskom centru Strelište u Pančevu na travnatom terenu od 10 do 18 časova. Srpska asocijacija američkog fudbala upućuje javni poziv svim klubovima da pošalju spiskove svojih igrača koji će učestvovati na probi do 26. septembra na e-mail adresu nationalteam@saaf.rs.

Na mesto selektora vratio se Dag Atkins, iskusni trener koji je već analizirao sve utakmice domaćeg prvenstva: „Ideja je da ovogodišnji tryout bude drugačiji od dosadašnjih kada su se testirale snaga, brzina i agilnost. Ovog puta želimo da vidimo ko koliko ume da igra fudbal. Tako da će dva treninga biti 100% posvećeni igranju fudbala. Drilovi 7 na 7 i 1 na 1 su samo neke od vežbi putem kojih ćemo videti ko je od momaka spreman da se nađe na širem spisku reprezentacije”, rekao je Atkins.

Igrači će trenirati u punoj opremi. Prvi trening se održava od 11:00 – 13:00, a drugi od 16:00 – 18:00. Teren će biti otvoren od 10 časova, tako da će svi kandidati imati priliku da se zagreju i pripreme za početak prvog treninga.