SPORTKLUB PRENOSI: Mozzart Wild Boars – Pančevo Panthers (prenos 13h, snimak 23h i 2:15h)

588

Četvrto kolo Sportklub Superlige doneće još jedan prenos sa terena nacionalnog šampionata Srbije. Kamere Sportkluba će biti uključene na stadionu „Čika Dača“, hramu kragujevačkog sporta, gde će u subotu od 13 časova sastati domaći Mozzart Wild Boarsi i Panthersi iz Pančeva, dakle aktuelni vicešampion i trećeplasirana srpska ekipa iz minule sezone.

Baš kao i u prethodnom slučaju, kada je prenošen večiti derbi američkog fudbala u Srbiji između SBB Vukova i Mozzart Wild Boarsa sa Ade Ciganlije, direktan prenos će biti na programu SPORTKLUB PRIME od 13:00 časova. Obezbeđena su i dva snimka, prvi na SPORTKLUBU (osnovnom kanalu) od 23:00 časa, dok se na programskoj šemi najjačeg kablovskog operatera može videti i zakazan snimak utakmice i tokom noći subota na nedelju 2:15 časova (SPORTKLUB PRIME).

Zato, ukoliko niste u mogućnosti da budete na licu mesta (ulaz je besplatan), kako biste upotpunili sliku sa „Čika Dače“, mesta gde je održano i prvo ikada odigrano finale lige američkog fudbala, derbi Sportlub Superlige pratite iz fotelje, preko malih ekrana.

Lajkujte našu zvaničnu facebook stranicu i budite uvek informicani o dešavanjima u američkom fudbalu u Srbiji, pa i budućim prenosima.