Pirate Dragons i Black Hornets za prvu pobedu u sezoni – JLS 2019

840
Pirate Dragons vs Black Hornets

U subotu 28. septembra od 15 časova na terenu OŠ Sutjeska u Zemunu juniorski timovi Pirate Dragons i Black Hornets iz Jagodine pokušaće da dođu do prve pobede u Juniorskoj ligi Srbije ove godine. U okviru Grupe Jug obe ekipe su poražene od strane Divljih veprova, tako da će prvi trijumf tražiti u međusobnom duelu.

Pirate Dragons su odigrali slabu utakmicu u Kragujevcu, gde su ubedljivo poraženi. Ali očekuje se da odigraju mnogo bolje posle dve nedelje priprema i treninga, kao i da upišu i prve poene ove sezone. Black Hornets su na svom terenu otvorili sezonu, ali su Wild Boars izašli kao pobednici u neizvesnom meču. Ukoliko smanje greške u napadu, aktuelni šampioni će biti bliži pobedi u duelu u koji ulaze kao favoriti iako igraju u gostima.

Ovo će biti drugi meč između ove dve ekipe u juniorskoj kategoriji. Prošle godine Zemunci i Stršljeni su se sastali u četvrtfinalu u Jagodini, a šampioni su posle tri neizvesne četvrtine u poslednjoj pokazali zašto su dvostruki uzastopni šampioni. Tada su Jagodinci računali na Srećkovića, Milenkovića i Jevremovića koji su sada standardni prvotimci, a vreme je da Stefan Mihajlović, Filip Đokić i Vanja Radivojević pokažu da su zreli i sposobni da povedu Hornetse ka novoj odbrani titule.

Sastav U19 Zemun Pirate Dragons: Branislav Jovičić, Denis Hetemi, Milan Ilić, Marko Đurić, Bojan Holik, Dušan Cvjetičanin, Bogdan Ilić, Nemanja Žerađanin, Uroš Žerađanin, Nikola Lekić, Uroš Jevtić, Nemanja Stojanović, Uroš Pap, Stefan Balaban, Mihajlo Radosavljević. Trener: Srđan Aleksandrović.

Sastav U19 Jagodina Black Hornets: Martin Bogdanović, Vanja Radivojević, Todor Vasiljević, Filip Đokić, Stefan Mihajlović, Nikola Kostić, Andrija Dojčinović, Veljko Nešić, Nemanja Stanojević, Nikola Ilić, Slađan Marinković, Aleksandar Jovanović, Pavle Matejić, Ilija Savić, Milan Krstić, Petar Rinčić, Andrija Stanojević, Luka Radaković, Jovan Đorđević, Dimitrije Nikolić. Trener: Andreja Živković.