Nastavlja se Arena liga – Hawks dočekuju Vidre, Bedemi će ugostiti Mladenovac

891
Hawks vs Vidre
Foto: Obrenovac Hawks Instgram Profile

U nedelju, u istom terminu od 12 časova, igraju se dve utakmice Arena lige Srbije. U Obrenovcu domaći Hawks će dočekati bečejske Vidre, dok će se u Smederevu igrati duel između Bedema i Mladenovac Forestlanders.

Ekipe Hawks i Vidre imaju isti skor (1-0) i igraće za prvo mesto u grupi Sever. Obe ekipe savladale su šabačke Ajkule, Vidre kod kuće, a Obrenovac u gostima.

Trener Obrenovca Filip Jovanović bio je zadovoljan igrom protiv Šapca, ali očekuje znatno težu utakmicu protiv Vidri: „Znamo da se Bečej dosta pojačao ove godine i da su doveli nekoliko kvalitetnih igrača sa superligaškim iskustvom iz Sombora i Vrbasa. Iako smo pobedili Šabac, Bečej je jasni favorit u ovoj utakmici. Mi ćemo se potruditi da popravimo neke greške i pružimo dobru predstavu protiv Vidri”, rekao je Jovanović.

Pobednik ovog meča staviće se u najbolju poziciju za plasman u A diviziju, iz koje će se dobiti šampion Arena lige Srbije za sezonu 2019.

Utakmica se igra u nedelju, od 12 časova, na terenu FK Urovci.

Smederevo Bedemi probaće da se revanširaju Mladenovcu za poraz u prvom kolu. Mladi QB Forestlandersa David Cenc postigao je dva TD i probaće da ponovi svoju dobru partiju, dok se očekuje bolja igra Smedereva u napadu pošto su jedini TD u prvom meču postigli posle fumble Mladenovca koji su pokupili u end zoni.

„Odmah nakon utakmice u Mladenovcu, krenuli smo da se spremamo za revanš meč. Pojačali smo treninge s ciljem da odigramo utakmicu sa manje propusta, jer očekujemo bolju partiju Smedereva. Simulirali smo njihove akcije, gledali snimak i dodali nekoliko akcija u naš playbook. U meč ulazimo oprezno s respektom, ali verujemo u sebe i dobar rezultat”, rekao je mladi QB Mladenovca David Cenc.

Pobedom bi Mladenovac obezbedio mesto u A diviziji, dok bi u slučaju pobede Bedema odlučila gol razlika iz njihovog dvomeča.

Utakmica se igra u nedelju od 12 časova na terenu FK Vučak kod Smedereva.