U15: Drugi fleg vikend – Jagodina i Inđija bez poraza

1042
U15

U Kraljevu je u subotu 18. maja, na terenu FK Magnohrom, sa početkom od 12 časova, odigran drugi turnir u Grupi Jug U15 pionirske fleg lige Srbije.

Sve utakmice su odigrane paralelno na dva terena, tako da su timovi nastupali bez većih pauza. Jagodinci su prvo pobedili u utakmici sa Kragujevčanima, koja je do kraja bila neizvesna. Istovremeno su domaće Krune savladale debitantsku ekipu Bedema iz Smedereva, koja je propustila prethodni turnir. Nakon toga Stršljeni su relativno lako pobedili Bedeme, dok je utakmica Kraljevića sa Veprićima bila celim tokom veoma uzbudljiva, ali je purpuran tim na kraju slavio. U poslednja dva susreta kragujevački dečaci su savladali vršnjake iz Smedereva, dok je jagodinska ekipa sigurnom igrom savladala dečake sa Ibra.

Nadmetanje, druženje i lep sportski dan u Kraljevu je dodatno ulepšao svojim nastupom RC Cheerleadering Team iz plesne škole First Step.

Rezultati:

Jagodina Black Hornets 22 : 20 Kragujevac Wild Boars
Smederevo Bedemi 18:35 Kraljevo Royal Crowns

Kraljevo Royal Crowns 24:18 Kragujevac Wild Boars
Jagodina Black Hornets 48:16 Smederevo Bedemi

Kragujevac Wild Boars 36:18 Smederevo Bedemi
Kraljevo Royal Crowns 6:20 Jagodina Black Hornets

Turnir U15 fleg lige Grupe Sever igrao se na ragbi terenu na Adi Ciganliji u nedelju 19. maja od 12 časova. Prošlog vikenda Orlovi su bili nepobeđeni, a ove nedelje taj poduhvat napravila je ekipa Inđija Indians. Oni su jedina ekipa koja je savladala Gorile iz Subotice. Vukovi koji nisu zabeležili pobedu na prošlom turniru su se probudili i upisali dve pobede uz dva poraza. Sa druge strane, mnogo slabiji vikend imali su Orlovi sa Novog Beograda. Posle stopostotnog učinka prošle nedelje zabeležili su jednu pobedu uz tri poraza, a jedina ekipa bez trijumfa bili su Pirati iz Zemuna.

Rezultati:

Novi Beograd Orlovi 7 : 6 Zemun Pirates
Inđija Indians 26 : 14 Subotica Gorillas

Subotica Gorillas 32 : 6 SBB Vukovi Beograd
Inđija Indians 33 : 7 Zemun Pirates

SBB Vukovi Beograd 36 : 0 Zemun Pirates
Inđija Indians 40 : 6 Novi Beograd Orlovi

SBB Vukovi Beograd 25 : 20 Novi Beograd Orlovi
Subotica Gorillas 22 : 16 Zemun Pirates

Novi Beograd Orlovi 27:32 Subotica Gorillas
Inđija Indians 48:6 SBB Vukovi Beograd