2. kolo DLS: „Black Hornetsi” dočekuju „Pirate”

1280

U odloženoj utakmici 2. kola Druge lige Srbije predstojećeg vikenda sastaće se ekipe Jagodina „Black Hornets” i Zemun „Pirates”.

Subotnji meč biće lepa prilika za obe ekipe – prilika Jagodincima da novom pobedom ostanu neporaženi i u trci za vrh tabele, i prilika Zemuncima da se eventualnom pobedom iskupe za ubedljiv poraz na startu sezone od ekipe „Pastuva” iz Požarevca i poprave raspoloženje za nastavak sezone.

Glavni trener domaće ekipe Branko Đurišić optimista je pred subotnji meč, ali i poziva na oprez.

– Protivnik nije baš slavno prošao u 1. kolu, ali će mu to sigurno biti dodatni motiv. Zato u utakmicu ulazimo oprezno, ali i optimistično. Popravili smo igru u napadu, usavršili odbranu, te spremno dočekujemo „Pirate”.

Podsetimo, u tvrdoj i neizvesnoj utakmici 1. kola Druge lige Srbije, ekipa iz Jagodine je pomalo srećno slavila na gostovanju u Vršcu rezultatom 7 : 6, dok je ekipe iz Zemuna deklasirana na svom terenu od požarevačkih „Pastuva”. Zbog uloženih primedbi na taj odigrani meč, utakmica još uvek nije zvanično registrovana, a završena je rezultatom 49 : 0 za ekipu iz Požarevca.

Duel u Jagodini se igra u subotu 9. aprila na terenu u Rakitovu, a početak meča zakazan je za 14.00 h.