Bukurešt Rebels ubedljivo do pobede u Zrenjaninu – DLS 2022

1197
rebels bukurešt klek knigts
Foto: volimzrenjanin.com

U prvom kolu Druge lige Srbije novajlije u ligi ekipa Bukurešt Rebels ubedljivo su savladali domaćine ekipu Klek Knights rezultatom 0:39.

Utakmica je bila odigrana u subotu 7. maja u 16 časova na Vojnom stadionu u Zrenjaninu.

Ekipa Bukurešta pojačana import igračama iz Amerike, kao i dvojicom igrača iz Srbije, bili su prevelik zalogaj za još ne dovoljno spremne Vitezove.

Loša igra Vitezova u napadu i dobra odbrana Bukurešta dovela je Rebelse do pobede u ovoj utakmici. Kvoterbek Luka Škorić je imao čak četiri presečene lopte, od toga tri u prvom poluvremenu. Može se reći da je utakmica već bila rešena u prvom poluvremenu, kad su Rebelsi postigli 6 tačdauna i na pauzu otišlo pri rezultatu 0:37.

Drugo poluvreme je brzo završeno zbog Mercy rules, pa nije viđeno puno poena. Ekipa Rebelsa je u trećoj četvrtini postigla još safety za konačnih 0:39.

U drugom poluvremenu ekipa Vitezova jeste zbila svoje redove i dosta su bolje odigrali nego prvo poluvreme, ali to nije bilo dovoljno da se vrate u igru i postignu poene.

U pripremi utakmice videli smo da je ekipa Bukurešta vrlo ozbiljna ekipa, uigrana, i da ćemo teško izaći na kraj sa njima. Mi smo danas dali sve od sebe ali u ovom momentu oni su bili bolji i jači i čestitam im na pobedi. – izjavio je posle utakmicen kapiten ekipe Kleka Nebojša Etemović za portal volimzrenjanin.com.

SNIMAK CELE UTAKMICE

Foto: Volimzrenjanin.com