SAAF i GLOBOS potpisali ugovor o osiguranju igrača

1222

Dok su svi bili na prazničnim odmorima, upravni deo Srpske asocijacije američkog fudbala vredno je radio. Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je SAAF sa GLOBOS Osiguranjem sklopio ugovor o osiguranju svih igrača koji će se od 15. marta ove godine takmičiti u Sport Klub Prvoj ligi Srbije i u Drugoj ligi Srbije.  Ovim osiguranjem će biti obuhvaćeno oko 450 seniora.

Ovim ugovorom svi naši seniori će biti osigurani od smrtnog slučaja, invaliditeta i težih povreda.

Zahvaljujem se GLOBOS osiguranju i članu UO SAAF-a Dejanu Vukoviću koji je omogućio ovu saradnju. Pitanje osiguranja igrača provlačilo se godinama kroz teme na sastancima i evo napokon smo to i realizovali. Ovo je mala stvar koju možemo da učinimo za igrače koji godinama na terenima širom Srbije daju sebe maksimalno požrtvovano i beskompromisno. Nadam se da će ovaj potez da im ulije makar malo sigurnosti. – rekao je predsednik SAAF-a Nikola Davidović.

Nadamo se da će se ova saradnja nastaviti i za reprezentativce Srbije tokom novog ciklusa evropskih takmičenja, koje nas očekuju ove godine.

Ukoliko se ovaj potez pokaže kao produktivan, cilj će biti da u sezonama koje dolaze postepeno povećavamo broj osiguranih igrača kroz više kategorija takmičenja. – za kraj je rekao Davidović.