FLEG: Osam timova na Trofeju Beograda

623

Tradicionalni turnir u flegu „Trofej Beograda“ odigraće se i ove godine u sportskoj hali Mladenovac, a organizator će u subotu 22. decembra biti Beogradski savez američkog fudbala, dok će tehnički domaćin biti Mladenovac Forestlendersi.

Ove godine čak 8 ekipa je prijavilo učešće, pa je organizator odlučio da učesnike podeli u dve grupe. Grupu A će činiti sledeće ekipe: Mladenovac Forestlanders, Inđija Indians, Kragujevac Wild Boars i Bor Golden Bears. Grupu B čine: Vukovi Beograd, Pančevo Panthers, Sremska Mitrovica Legionaries, Kraljevo Royal Crowns.

Takmičenje počinje u 9 časova ujutru i prediđeno je da traje do 18 časova. Tokom 9 sati planirano je da se odigra ukupno 15 utakmica, posle čega će tradicionalno biti dodeljene nagrade svim učesnicima.

Nagradni fond je predvideo kompletnu opremu za juniore, koju će dobiti osvajač turnira. Drugoplasiranoj ekipi sleduju 2 lopte, dok će se polufinalisti obradovati jednom loptom. Niko sa turnira neće otići bez uspomene, obzirom da će svaki igrač dobiti po majicu. Organizator je za svakog učesnika obezbedio i sendvič.

Inače, definitivno najuspešniji tim na tri prethodno odigrana turnira je ekipa Sirmium Legionara, koja je sva tri puta podizala trofej namenjen najboljem.