David Ross novo pojačanje u odbrani Mamuta

820
David Ross

U ekipi Mamuta polako završavaju svoje pripreme pred početak sezone. Kako bi spremni ušli u takmičenje, uprava kluba ugovorila je angažman s mladim i perspektivnim igračem iz SAD. Reč je o David Ross-u koji igra na poziciji lajnbekera.

David dolazi sa Univerziteta „Western Connecticut State“, čija se ekipa takmičila u diviziji III NCAA, gde je bio kapiten, najbolji sportista u svim konferencijama, i što je najvažnije diplomirao je pravosuđe. Takođe, pohađao je katoličku srednju školu Džona S. Burka. gde je proglašen za MVP-a za tu oblast. Ovo mu je prvi put da igra za neki međunarodni tim.

David Ross

– Uzbuđen sam što sam deo Mamuta. Veoma sam skroman i zahvalan na ovoj prilici. Kroz Pro Hunt sam čuo mnogo sjajnih stvari i jedva sam čekao da se i sam uverim lično. Nikada ranije nisam putovao u Evropu i uzbuđen sam da vidim šta ona sve može da ponudi. Nadam se da ću ovoj organizaciji dati sve što imam na terenu i van njega. Hvala vam, uzbuđen sam što ću videti kuda me vodi ovaj put. – rekao je David.

Stručni štab Mamuta rukovodio se njegovim igračkim i liderskim kvalitetima, zbog čega smatra da će biti pravo osveženje u odbrani tima.

Mamuti su ranije potpisali ugovor s mladim risiverom Joshua Elias-om.