Joshua Elias novo inostrano pojačanje Mamuta!

928

Mamuti iz Kikinde predstavili su prvo inostrano pojačanje na poziiji hvatača, Joshua Elias iz Tampe. Joshua igra fudbal od pete godine i ima veliko iskustvo kao RB/WR. On će 25 godina napuniti u februaru i svojom igrom je spreman da doprinese uspehu Mamuta u 2023. godini.

Joshua je izjavio: – Ja sam timski igrač do kraja. Blagosloven sam i počastvovan što imam priliku da igram za kikindske Mamute. Spreman sam da igram u inostranstvu i radujem se svim prilikama koje će mi otvoriti. Fudbal je moja strast i radujem se što ću moći da se borim za Mamute i njihov uspeh.

On je takođe naglasio da je spreman da igra na bilo kojoj poziciji gde timu treba i da je spreman da se prilagodi novoj sredini i stilu igre. Joshua je izrazio i želju da postane veći deo zajednice i da doprinese pozitivnom uticaju kluba na lokalnu zajednicu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kikinda Mammoths (@kikindamammoths)

Mamuti su izrazili veliko zadovoljstvo što su doveli ovog talentovanog igrača u tim i veruju da će on doprineti jačanju tima i njihovom uspehu u predstojećoj sezoni. Uvereni su da će Joshua biti odličan dodatak timu i da će se brzo uklopiti u novu sredinu.

Ove godine, kao i prošle, nastojali smo da unapredimo našu ekipu i da dovedemo još jednog kvalitetnog igrača. Kontaktirao sam Joshua-a preko sajta europlayers, i nakon što smo razgovarali preko video poziva, shvatili smo da će se on savršeno uklopiti u naš tim i odlučili smo da ga pozovemo. Zadovoljni smo odlukom i verujemo da će Joshua doprineti jačanju tima i našem uspehu u sezoni – , izjavio je kvoterbek i predsednik kluba Branislav Fekete.