ZLATNI POZIV ZA NAŠEG REPREZENTATIVCA – Dušan Novaković učestvovaće na Athletes In Action 2022 ProDay Training kampu u Americi

3433
Dušan Novaković

Reprezentativac Srbije Dušan Novaković, koji je postigao izuzetne rezultate i oduševio profesionalne skaute na ALL22 Balkan Combine kampu, dobio je zvaničan poziv da učestvuje na Athletes In Action 2022 ProDay Training kampu u Americi. 

Saradnja Srpske asocijacije američkog fudbala (SAAF), Sekretarijata za sport i omladinu AP Vojvodine, Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sportaALL22 globalne skautske mreže, u okviru koje je ove godine organizovano testiranje za igrače iz Srbije i šireg regiona na ALL22 Balkan Combine, dovela je i do prvog zvaničnog poziva na usavršavanje za našeg reprezentativca. 

Troškovi Dušanovog boravka i priprema u AIA kampusu u Ohaju koji će trajati 6 nedelje, od 01.02.2022. do 09.04.2022, u potpunosti su pokriveni.  

SAAF i ALL22 GSN će se postarati da pomognu Dušanu da dobije vizu na vreme. 

U okviru AIA 2022 ProDay Training kampa svim polaznicima biće dodeljen personalni pozicioni trener, zatim imaće usluge nutricionista i sportskih kuvara, kao i kondicione trenere koji će ih učiti i usmeravati ka što boljim rezultatima na PRO DAY-u, koji ih očekuje poslednjeg dana kampa. Takođe, marketing tim pratiće svakog igrača ponaosob i naučiti ih kako najbolje da prezentuju svoje rezultate u medijima i na socijalnim mrežama.  

Još jedna lepa vest je ta da ALL22 GSN organizacija razmatra rezultate još nekih od naših igrača koji su učestvovali na ALL22 Balkan Combine kampu i da će oni nastaviti da  prate napredak naših igrača, kao i da će ponovo organizovati kampove u Srbiji.  

Dušan ne krije da je očekivao da će ovaj poziv stići: „Svakako da sam se nadao pozivu, pre svega jer znam svoje kvalitete, a isto tako znam da sam vredno radio za iste. Ovo je rezultat mog rada i discipline, a siguran sam da ćemo prave rezultate videti posle kampa. Očekujem da ću konačno imati priliku da radim sa pravim trenerima, kako na sebi, tako na terenu i da ću dovesti svoju igru na najviši mogući nivo”, rekao je Dušan Novaković. 

„Zahvalio bi se posebno Vukašinu Simonoviću i naravno celoj SAAF ekipi koja je ostvalila saradnju sa ALL22 i time dala veliku priliku za sve ljude sa naših prostora koji traže šansu da se pokažu na velikim scenama američkog fudbala” , na kraju je poručio Novaković. 

Ovim putem popularnom Riđem čestitatamo na pozivu i želimo mu sreću na AIA ProDay Training kampu.