Mister SAAF

2906
Mister SAAF

Srpska asocijacija američkog fudbala odlučila je da sprovede akciju Mister SAAF – izbor lica SAAF za 2020. godinu. Asocijacija poziva sve klubove članove da učestvuju u akciji promociji američkog fudbala tokom pandemije virusa Covid-19 koji je odlužio početak svih SAAF takmičenja, kao i ostalih sportskih takmičenja u Srbiji, a ujedno onemogućio i održavanje treninga i ostalih okupljanja.

Pozivaju se svi klubovi američkog fudbala da pošalju prijavu (ime i prezime, pozicija u timu, posao i sl.) i fotografiju igrača koji će predstavljati klub u izboru za Mister SAAF.

Članice žirija biće Nadica Božanić, Tanja Tošić, Tanja Minić, Dragana Ilić, Lana Čolić, Jelena Rafailović, Maja Todić, Nevena Arsić, Miljana Arsić i Katarina Pešić.

Nadica Božanić je juniorska prvakinja sveta u tekvondou 2018. godine i seniorski vicešampion Evrope 2019. godine. Na Olimpijskim igrama mladih u Argentini 2018. godine osvojila je srebro, a u martu ove godine je osvojila i zlatnu medalju na takmičenju German Open u Hamburgu. Ona nastupa za TK Imperijum iz Beograda.

Nadica Božanić - Mister SAAF žiri
Nadica Božanić

Tanja Tošić je reprezentativka Srbije u tekvondou, poslovni sekretar Sportskog saveza Beograda. Ona je petostruka šampionka Balkana, osvajač 5. mesta na Evropskom prvenstvu na Rodosu 2017. godine, a na dva Svetska prvenstva u tekvondou, 2016. u Peruu i 2014. u Meksiku osvajala je 9. mesto. Tanja je majka dva sina i članica tekvondo kluba Kobra iz Beograda.

Tanja Tošić - Mister SAAF žiri
Tanja Tošić

Tanja Minić je profesor sporta i fizičkog vaspitanja i generalni sekretar omladinske organizacije Spirit of Youth. Dugi niz godina sarađuje sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ministarstvom omladine i sporta, Omladinskom prestonicom Evrope Novi Sad 2019 itd. Tanja trenutno radi u organizaciji 5. Evropskih univerzitetskih igara Beograd 2021 i kao stručni saradnik Sportskog udruženja Univerziteta u Beogradu.

Tanja Minić - Mister SAAF žiri
Tanja Minić

Dragana Ilić je bivša ritmička gimnastičarka, osnivač čirlidinga u Srbiji. Ona je predsednica Čirliding asocijacije Srbije i selektor Srbije.

Dragana Ilić - Mister SAAF žiri
Dragana Ilić

Lana Čolić je reprezentativka Srbije u fudbalu i kapiten kluba ŽFK Zemun.

Lana Čolić - Mister SAAF žiri
Lana Čolić

Katarina Pešić, profesorka fizičkog vaspitanja u Osnovnoj školi Sonja Marinković u Zemunu. Katarina je trenirala rukomet 12 godina, tokom celog osnovnog i srenjeg školovanja.

Katarina Pešić - Mister SAAF žiri
Katarina Pešić

Jelena Rafailović je novinarka Kurira, koja američki fudbal u Srbiji prati od samih začetaka ovog sporta u našoj zemlji.

Jelena Rafailović
Jelena Rafailović

Maja Todić je novinar u redakciji Sport Kluba.

Maja Todić - Mister SAAF žiri
Maja Todić

Nevena Arsić i Miljana Arsić su voditeljke i novinarke portala Srbija Danas.

Nevena Arsić
Nevena Arsić
Miljana Arsić
Miljana Arsić

Predsednica žirija biće određena naknadno.