Zlatni orlovi najbolji na prvom turniru – U11 Kup Srbije

1301
Zlatni orlovi najbolji na prvom U11 Kupu Srbije

Na prvom turniru u istoriji Srbije za igrače do 11 godina – U11 Kup SrbijeZlatni orlovi (jedna od dve ekipe sastavljene od igrača kluba Orlovi Novi Beograd) zabeležili su dve pobede protiv Belih Orlova i tima Smederevo Bedemi. Beli orlovi su takođe savladali Bedeme. Naredni turnir igraće se 22. decembra u Smederevu.

Beli orlovi 26 : 6 Smederevo Bedemi
Zlatni orlovi 40 : 0 Smederevo Bedemi
Zlatni orlovi 27 : 12 Beli orlovi

„Najvažnije je što su deca bila presrećna što su na terenu i što su mogla da se takmiče po prvi put i demonstriraju šta su naučila. Ne možemo da dočekamo sledeći turnir koji se igra u Smederevu. Zahvaljujem se Bedemima na fer i korektnoj igri”, izjavio je predsednik Orlova Marko Rakočević.

Na ovom istorijskom turniru igrala su 24 igrača – tri mlade fudbalerke i 21 fudbaler, podeljeni podjednako u tri ekipe. Ekipu Zlatnih orlova sa klupe predvodili su reprezentativci Srbije QB David Hanomihl-Lukić, doskorašnji igrač rumunskog kluba Resita Locomotives i LB ekipe Banat Bulls Nebojša Rajković.

Za Zlatne orlove nastupali su: Kosta Dapčević, Andrej Bijelić, Andrej Rakočević, Aleksandar Vukčević, Janko Vukosavljević, Bogdan Bukurović, Vojin Baković, Matija Janošev.
Treneri: David Hanomihl-Lukić i Nebojša Rajković.

Za Bele orlove igrali su: Nađa Rakočević, Ena Torbica, Dušan Dodig, Nikola Purešević, Stefan Đukelić, Vuk Jovanović, Filip Ackov, Teodor Turbić.
Trener: Siniša Ivaštanin.

Za Bedeme iz Smedereva na teren su izašli: Lana Simić, Đorđe Popović, Vasilije Bukalo, Andrej Bukalo, Đorđe Vukojević, Sergej Dragutinović, Lazar Cojić, Uroš Cojić.
Trener: Mirko Simić.

Još jednom da napomenemo, domaćin narednog turnira koji je planiran za 22. decembar biće Bedemi koji će tom prilikom ugostiti Orlove u Smederevu.