Poznati parovi polufinala U19 Juniorske lige Srbije 2019!

1475
Poznati parovi polufinala

Poznati su polufinalni parovi! U polufinalu Juniorske lige Srbije ove godine SBB Vukovi Beograd će dočekati Wild Boars Kragujevac, dok će Jagodina Black Hornets nastaviti pohod ka odbrani titule na svom terenu protiv tima Meridian Inđija Indians.

U poslednjem kolu regularnog dela sezone na Severu Vukovi su bili ubedljivi kod kuće protiv Bikova iz Banata sa 35:0 i tako postali trenutno jedina neporažena ekipa ove sezona, dok su Meridian Indians obezbedili polufinale pobedom kod kuće protiv tima Kikinda Mammoths takođe ubedljivim rezultatom 42:0.

I pored ubedljive pobede u timu Vukovima ima problema, ali samo zbog povreda. Veoma brzo posle početka utakmice RB/WR Nikola Treskanica se povredio i nije se vraćao u igru, a pred kraj susreta QB Dimitrije Obradinović imao je problema zbog grčeva. Obradinović je odigrao odličan meč sa dva pasa za TD i velikim brojem osvojenih jardi trčanjem. RB Aleksandar Bogdanović postigao je po jedan TD hvatanjem i trčanjem, a posle povrede Obradinovića u poslednjoj četvrtini Aleksandar Mlađen je stao na poziciju QB i posle direktnog snepa istrčao dva dugačka tačdauna posle odličnog blokiranja ofanzivne linije. Prvi TD ove sezone uhvatio je i Luka Kostov Drndarski u prvoj četvrtini.

Glavni trener Vukova Ivan Nedeljković imao je reči hvale za svoje igrače koje će spremati za novi duel sa Divljim veprovima: „Prilično sam zadovoljan kako je moja ekipa odigrala. Imali smo neke propuste u igri i to je ono na čemu ćemo raditi pred početak plejofa. Sve u svemu, bilo smo dovoljno dobri da pobedimo ekipu Banata i da ostvarimo većinu zacrtanih planova za regularan deo sezone. Očekuje nas plejof što znači ozbiljnija priprema i fokus na konačni cilj. Ne znamo mnogo o ekipama iz Grupe Jug jer se ove sezone ne snimaju mečevi JLS, ali uprkos tome jedni drugima smo poznati od ranije”, rekao je Nedeljković.

SBB Vukovi Beograd 35 : 0 Banat Bulls
Treće kolo Juniorske U19 lige Srbije, 02.11.2019 17.00, BRK Crvena zvezda

1/4 – 14 : 0
7:0 Dimitrije Obradinović pas za Aleksandra Bogdanovića 25 jardi, PAT Bakir Manić
14:0 Obradinović pas za Luku Kostova Drndarskog 7 jardi, PAT Manić
2/4 – 7 : 0
21:0 – TD Vukovi trčanje Aleksandar Bogdanović 20 jardi, PAT Manić
3/4 – 0 : 0
4/4 – 14 : 0
27:0 Aleksandar Mlađen trčanje 80 jardi, PAT blokiran
35:0 Mlađen trčanje 50 jardi, TPC Bogdanović

Indiansi su bili ubedljivi na svom terenu protiv Mamuta iz Kikinde. Novi trener Aleksandar Borković imao je pun sastav na raspolaganju i maksimalno ga je iskoristio pošto je ekipa ravnomerno rasporedila poene, a Inđija je osim preko napada poentirala i dobrom igrom u odbrani kada je Nenad Andonović vratio fumble za TD i odličnom akcijom specijalnog tima kada je Miloš Katić vratio kickoff za 85 jardi.

„Jagodina je odlična ekipa sa dobrom linijom i efikasnim napad po zemlji, ali mislim da možemo da ih pobedimo. Očekujem atraktivnu utakmicu, ali verujem u svoje momke”, rekao je Borković.

Meridian Inđija Indians 42 : 0 Kikinda Mammoths
Treće kolo Juniorske U19 lige Srbije, 02.11.2019 15.00, OŠ Jovan Popović, Inđija

1/4 – 12 : 0
6:0 Aleksandar Živanović pas za Marka Babića, TPC neuspešan
12:0 Nenad Andonović trčanje 10 jardi, TPC neuspešan
2/4 – 0 : 0
3/4 – 16 : 0
20:0 Miloš Katić kickoff return 85 jardi, TPC Marko Babić
28:0 Vukašin Katić trčanje 40 jardi, TPC Jovan Davidović
4/4 – 14 : 0
36:0 Nenad Andonović fumble recovery 20 jardi, TPC Luka Vinčić
42:0 Aleksandar Živanović pas za Vukašina Katića 40 jardi, TPC neuspešan

Poslednja utakmica trebalo je da bude odigrana u nedelju u 13 časova, međutim zbog logističkih problema koje je imao domaći tim Divlji veprovi Kragujevac, meč je kasnio sa početkom i registrovan je sa 35:0 u korist gostiju Black Hornets Jagodina. Kad su problemi otklonjeni odigran je prijateljski skrimidž.