Čačak domaćin drugog turnira – SFLS 2019

1080
Čačak Angel Warriors
Foto: Čačak Angel Warriors

Drugi turnir u okviru Seniorske fleg lige Srbije 2019 – Grupa Jug igra se u Čačku. Domaćinstvo je dobila ekipa aktuelnih šampiona Čačak Angel Warriors. Posle prvog turnira čak tri ekipe imaju pozitivan skor 2-1: Imperatori Niš, Bor Golden Bears i domaći Čačak Angel Warriors. Trenutno su na osnovu gol razlike na prvom mestu Imperatori, Angel Warriors su drugi, Zlatni medvedi je na trećem mestu, dok je na četvrtom mestu trenutno ekipa Požarevac Pastuvi sa skorom 0-3.

Turnir se igra u nedelju 6. oktobra na stadionu FK BIP u Čačku, sa početkom od 14 časova.

Trener Požarevca Nebojša Kartalija ne obazire se na rezultat: „Nama Seniorska fleg liga Srbije služi pre svega kako određeni igrači ne bi imali dugu pauzu pa je tako i koristimo, nemamo neki rezultatski pritisak te nismo ništa ni menjali, jer želimo da što bolje uigramo i odradimo neke detalje koji će nam koristiti u seniorskom takmičenju na proleće”, rekao je Kartalija.

Igrač domaćina Nikola Adžemović siguran je da će domaća ekipa nastaviti sa dobrim rezultatima: „Očekujem da ponovo postignemo veliki broj poena i da se pred treći turnir stavimo u lakšu poziciju za plasman na finalno takmičenje gde ćemo braniti trofej osvojen prošle godine”, izjavio je Adžemović, WR/CB Čačak Angel Warriorsa.

Trener Imperatora iz Niša Predrag Trajković zadovoljan je igrom svoje ekipe na prvom turniru: „Posle uspešno odigranog prvog kola u Nišu, odlazimo na bojno polje aktuelnog prvaka države, a tu su i dobro pripremljeni Bor i Požarevac. Očekujemo teške duele sa protivnicima i lep fudbalski dan. Naravno Imperatori dolaze sa punom ratnom opremom dobro oklopljeni i uvek spremni za takmičenje”, veoma slikovito kaže Trajković.

Ovo će biti drugi od ukupno tri preliminarna turnira. Finalni turnir na kojem će se u polufinalu ukrstiti po dve prvoplasirane ekipe iz grupa Sever i Jug igraće se 2/3. novembra.