SFLS: Prvi turnir u Nišu nagovestio uzbudljivo prvenstvo

1721
SFLS grupa Jug - 2019
Foto: Imperatori Niš Instagram Page

Tri ekipe izjednačene su na vrhu tabele grupe Jug SFLS (Seniorske fleg lige Srbije) posle prvog turnira. Aktuelni šampioni Čačak Angel Warriors, Imperatori Niš i Bor Golden Bears imaju skor 2-1, dok su Požarevac Pastuvi krenuli sa tri poraza.

Prvi turnir Seniorske fleg lige Srbije 2019
SC Čair, 21.9.2019 13.00

Imperatori Niš 41: 13 Požarevac Pastuvi
Golden Bears Bor 30 : 21 Čačak Angel Warriors

Čačak Angel Warriors 33 : 13 Požarevac Pastuvi
Golden Bears Bor 34 : 53 Imperatori Niš

Imperatori Niš 18 : 23 Čačak Angel Warriors
Požarevac Pastuvi 26 : 40 Golden Bears Bor

Kapiten i WR Imperatora Aleksandar Anđelković bio je veoma zadovoljan posle prvog turnira svog kluba u SFLS: „Prvi turnir u Nišu je prošao u odličnoj atmosferi. Sve ekipe su pokazale svoj kvalitet. Još teži turniri nas očekuju u narednom periodu. Temeljno ćemo se pripremiti i nadamo se pobedema i prolasku u drugu fazu. Cela ekipa je odigrala na veoma dobrom nivou bez velikih oscilacija u igri”, rekao je Anđelković.

WR/CB branioca titule Angel Warriors Nikola Adžemović takođe je istakao odličnu atmosferu na Čairu: „Utakmice su bile veoma uzbudljive i neizvesne. U prvom kolu veoma uigrana ekipa Bor Golden Bears nas je pobedila, ali smo posle toga zabeležili dve pobede. Pogotovo je protiv domaćih Imperatora bilo zanimljivo, na kraju smo uspeli da pobedimo”, izjavio je Adžemović.

Drugi od ukupno tri preliminarna turnira igra se za dve nedelje (5/6. oktobar), a mesto odigravanja biće objavljeno posle prijava učesnika. Finalni turnir na kojem će se u polufinalu ukrstiti po dve prvoplasirane ekipe iz grupa Sever i Jug igraće se 2/3. novembra.