SERBIAN BOWL: Prenos i 4 snimka na Sportklub kanalima

551

Epizoda broj 18. večitog derbija američkog fudbala, koja će se u nedelju od 16,30 časova odigrati na stadionu sa veštačkom travom na Adi Ciganliji, biće dostupan i svima onima koji zbog ličnih razloga ne budu mogli da se nađu na licu mesta duela SBB Vukova i PBB Wild Boarsa.

Naime, zahvaljujući Sportklubu, i za ovaj meč je obezbeđen direktan televizijski prenos, na Sportklub Prime televiziji.

Međutim, čak i oni koji budu želeli da dođu na Adu Ciganliju, neće biti uskraćeni snimka ovog meča. Sportklub televizija je obezbedila čak 4 termina, u kojima će se reprizno davati snimak večitog derbija, koji se igra za 2 titule, domaćoj Sportlub Superligi Srbije i regionalnoj Ligi Centralne Evrope (CEFL).

Tako ćete u ponedeljak, 08. jula, moći videti snimak osnovnom Sportklub kanalu. Zatim slede tri reprize na Sportklub Prime-u: ponedeljak 08. jul u 20,00 časova, utorak 09. jun u 9,00 časova i u četvrtak 11. jul od 18,15 časova. Obzirom da će ovaj meč zauzeti sasvim pristojan medijski prostor na Sportklub televiziji, pozivamo vas da dođete na Adu Cigalniju i ličnim prisustvom pomognete da se derbi odigra u što je moguće lepšoj atmosferi.

Kao što već znate, na poluvremenu će biti organizovan i half time show, kada će nastupati poznati beogradski hip-hop bend “Bad Copy”.