SERBIAN BOWL: Bad Copy u poluvremenu finala!

2329

Da predstojeće finale Sportklub Superlige i regionalne Sportklub CEFL lige bude pravi spektakl, na radost ljubitelja njihovih pesama, kojih je puno među navijačima Vukova i Divljih veprova, potrudiće se beogradska hip-hop grupa Bad Copy. Oni će biti zaduženi za half-time šou, na kojem će nastupati sa svojim najvećim hitovima.

Grupu Bad Copy su osnovali Ajs Nigrutin i Miki Boj davne 1996. godine. Njihov prvi alum je Odbod Mebej (1996). Posle Miki Bojeve pogibije na Kosovu 1999. godine, Ajs Nigrutin pravi pauzu. Godine 2000.  mu se pridružuje Timbe, sa kojim se i pra poznavao, kao i Skaj Vikler, kada i obnavljaju grupu. Oni izdaju album Sve sami hedovi (2003) i Najgori do sada (2006).

Ajs Nigrutin i Skaj Vikler su 2008. godine učestvovali u VIP Velikom bratu. Posle njihovog gostovanja, grupa se raspada i nastavljaju solo karijeru. Skaj Vikler se 2009. godine povukao sa scene zbog obaveza, a ponovo su se okupili 2012. godine, kada su ponovo počeli da nastupaju. Ove godine su izdali album Krigle.