3. kolo: Panthers vs Indians

Details

Date Time League Season
26/04/2015 15.00 SPORT KLUB Prva liga Srbije 2015

Rezultat

Team1234FT
Pančevo Panthers70007
Inđija Indians1367026

Recap

Pančevo Panthers – Inđija Indians 7:26 (7:13, 0:6, 0:7, 0:0)

Stadon SC Mladost. Gledalaca: oko 700.

0:7 Taj Vest pas 80 jardi ka Goranu Zecu, uspešan PAT.
0:13 Ivan Prskalo trčanje 3 jarde, izblokiran PAT.
7:13 Šon Frizel trčanje 52 jarde, uspešan PAT.
7:19 Đurić trčanje 8 jardi, neuspešan PAT.
7:26 Vest pas 20 jardi za Borkovića, uspešan PAT.

Veliko iznenađenje u trećem kolu Sportklub Prve lige Srbije napravili su Inđija Indiansi na gostovanju do ovog kola neporaženim Pančevo Panthersima, savladavši ih uz potpunu kontrolu igre i rezultata. Na taj način, Indiansi su došli do svog prvog trijumfa u ovom šampionatu i sa mnogo manje straha od ispadanja će nastaviti prvenstvo.

Iako su do ovog kola bili bez pobede, Indiansi su već u prvoj deonici krenuli vrlo odvažno i energično i iskoristili greške odbrane Pantera. Vrlo brzo su došli do dva tačdauna prednosti, koju nisu ispuštali do kraja meča. Goran Zec i Ivan Prskalo, prvi hvatanjem, drugi trčanjem, najzaslužniji su za rano vođstvo gostiju.

Jedino što je napad Pantera na celom meču uspeo da uradi bio je odgovor na početno vođstvo Indiansa. Šon Frizel je trčanjem prošao kroz odbranu gostiju, koji su samo u tom jednom trenutku na celom meču poklekli. Bilo je to prvo i poslednje poentiranje Pančevaca na meču, pa trijumf Indiansa nije ni bio ugrožen, a tokom celog meča izuzetno loše je funkcionisala veza između kvoterbeka i hvatačkog korpusa crno-belih.

Gosti su do kraja uspeli još dva puta da dođu do najbranjenije zone Pantera, a u poentere su se upisali trčanjem Đurić, a zatim i  Borković, koji je uhvatio pas Taj Vesta.

Video

Venue

SC Mladost, Pančevo