Online trenerska klinika 10. februara

1027

Posle uspešno održane Sudijsko-trenerske klinike, nastavljamo sa usavršavanjem za predstojeću sezonu. Ovog puta će Srpska asocijacija američkog fudbala (SAAF) održati Trenersku kliniku, koja će biti održana preko Zoom-a online aplikacije. Klinike je zakazano za četvrtak 10. 02. u 20h. Predavač na klinici će biti iskusni američki trener Džordž Kontreras, koji iza sebe ima preko 45 godina trenerskog iskustva.

Predavanju ćete moći u četvrtak da pristupite preko linka: https://meet.google.com/wmb-tpjb-mod?hs=224

Svaki klub, koji planira da učestvuje, u narednih 24 časa treba da pošalje pitanja u vezi američkog fudbala (Organizacija treninga, o taktici za napad, odbranu, formacija itd) na mejl office@saaf.rs, a trener Kontreras će se potruditi da na klinici da odgovore na sva vaša pitanja.

Ko je trener Džordž Kontreras?

Pored toga što u svojoj velikoj trenerskoj karijeri 45 godina trenirao srednjoškolski fudbal, Džordž je proveo 12 sezona i u Evropi, trenirajući ekipe iz Italije, Švajcarske, Švedske, Francuske i Španije.

17 godina je bio glavni trener u dve srednje škole u Americi, a u Evropi je 2009. Vodio Catania Elphants sa Sicilije, 2010. Hässleholm Hurricanes iz Švedske, 2012. Thun Tigers iz Švajcarske, 2013. Bron-Villeurbanne Falcons iz Francuske, 2015. Murcia Cobras iz Španije i 2018. Varese Skorpions iz Italije.

Džordž je bio predsednik i član upravng odbora Školske trenerske fudbalske asocijacije Južne Kalifornije, a takođe je par godina bio i predsednik Trenerske fudbalske asocijacije Ventura okruga. Zbog svojih trenerskih dostignuća postao je član kuće slavnih nekoliko američkih srednjih škola.