Kraljevske krune obradovale poklonima decu u Dečijem dispanzeru Doma zdravlja

788
Royal Crowns Kraljevo

Kraljevski klub američkog fudbala “Kraljevske krune” je za predstojeći Božić sakupio slatkiše, igračke i knjige za bolesnu decu u Dečijem dispanzeru Doma zdravlja u Kraljevu.

Tradicionalna humanitarna akcija kraljevačkog kluba je ove godine sprovedena na utakmicama i treninzima američkih fudbalera, tako što su članovi kluba i navijači donirali slatkiše, igračke i knjige za bolesnu decu. Dve pune kutije prikupljenih poklona su osoblju Dečijeg Doma zdravlja uručili mladi kapiten Mihailo Đokić i glavni trener Srđan Ćosić, kao i maskota kluba, pas Čui.

“Lifeline Čikago”, humanitarna fondacija NjKV princeze Katarine Karađorđević je godinama unazad podržavala ovu akciju kraljevačkih sportista, a Kraljevo Royal Crowns je jedini srpski kraljevski klub američkog fudbala, pod patronatom NjKV princa Aleksandra III Karađorđevića.

Predsednik i treneri Kraljevskih kruna su zahvalni Domu zdravlja Kraljevo na prilici da ulepšaju praznike bolesnoj deci, ujedno i da mlade i decu sportiste uče etici i humanosti.

Ovom prilikom “Kraljevske krune” svima čestitaju i žele srećne Božićne i Novogodišnje praznike, Hristos se rodi i svima srećna Nova 2022. godina.