Mario Mekintajer prvo pojačanje Divljih veprova

845
Wild Boars Kragujevac

Kragujevački Divlji veprovi dobili su prvo inostrano pojačanje u vidu sjajnog univerzalca Marija Mekintajera, koji može da igra na više pozicija, kako u napadu, tako i u odbrani, a u timu iz Kragujevca primarna pozicija će mu biti lajnbeker.

Mekintajer dolazi sa Stivenson Univerziteta, na kom je pružao sjajne partije i oborio brojne rekorde, uključujući broj sekova u sezoni, sekove na utakmici, i teklove za gubitak jardi. Kao starter je odigrao 22 utakmice i zabeležio 101 tekl. Drugi je u istoriji po broju sekova i treći u teklovima za gubitak. Među brojnim priznanjima ima i Strength and conditioning All-American počasti.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Wild Boars Kragujevac (@wildboars_football)

U poslednjoj sezoni na koledžu (2021) bio je pravi lider odbrane svojih Mustanga. Na 11 mečeva sakupio je 65 teklova, 12,5 sekova i 15,5 teklova za gubitak. Bio je peti po broju sekova u celoj trećoj diviziji.

Izabrao sam Veprove jer je kultura tima nešto čega sam želeo da budem deo. Neverovatno sam uzbuđen što ću posetiti Srbiju, živeti u njoj i doneti Veprovima naslov srpskog šampiona. Ne znam mnogo o nivou fudbala u Srbiji, ali po onome što sam video, Srbija ima odličan fudbal i potencijal da postane jedna od najboljih evropskih zemalja u ovom sportu – rekao je Mekintajer.

On je dodao da jedva čeka da se pridruži novim saigračima i da počne nova sezona.

Iskreno, nisam mnogo znao ni o Divljim veprovima, ali kako je proces regrutacije odmicao, istraživao sam mnogo i video da su izgradili sjajan program. Impresioniran sam profesionalizmom Veprova i koliko su uspeha imali kao tim. Očekujem mnogo nadmetanja između timova i jedva čekam da počne ova uzbudljiva sezona. Verujem da ću pomoći Veprovima da vrate titulu u Kragujevac – zaključio je Mekintajer.

Izvor: WildBoars.rs