Vukovi ponovo na terenu, po jedna utakmica DLS i KLS – SAAF

1355
Blue Dragons vs Vukovi
Foto: SBB Vukovi Beograd Facebook Page

Ovog vikenda počinje poslednje kolo Sport Klub Prve lige Srbije. Ekipa SBB Vukovi Beograd ponovo izlazi na teren, a sastaće se sa timom Jagodina Black Hornets. Poslednja dva meča regularnog dela sezone (Kragujevac Wild Boars – Banat Bulls i Novi Sad Wild Dogs – Belgrade Blue Dragons) igraju se sledeće nedelje.

Vukovi su u prošlom kolu savladali gradskog rivala Plave zmajeve i sada je ostalo da u poslednjem kolu overe prvo mesto i završe regularni deo sezone sa 6 pobeda bez poraza. Ponovo će tim u napadu predvoditi američki kvoterbek Džonatan Brentli, a u poslednoj utakmici probudio se i raningbek Kruzo Gongbej koji je imao odličan meč protiv Zmajeva. Jagodina je izgubila šansu za plejof, trenutno imaju skor 1-4 i u poslednjem kolu protiv Vukova pokušaće da završe sezonu dobrom utakmicom i donekle se osvete za poraz prošle godine u finalu „7 na 7“ Prve lige Srbije. Meč se igra u subotu 12. juna od 17.30 časova na stadionu IMR u Beogradu.

U ostalim takmičenjima, u okviru Druge lige Srbije u nedelju od 16 časova na terenu Ivan Milutinović u Beogradu, Gladijatori (2-0), dočekaće Klek Knights (0-3). Gladijatori planiraju da nastave u pobedničkom ritmu posle uvodne dve pobede, dok Klek ima poslednju šansu za pobedu u ovoj sezoni.

Kadetska liga Srbije nastavlja se utakmicom između Orlova sa Novog Beograda (0-3) i Pančevo Panthersa (1-2). Orlovima je potrebna pobeda sa velikom razlikom da se domogne polufinala. Sa druge strane, Pančevo posle prošlonedeljnog poraza od Vukova (26:13) pokušaće da odbranu vrate na nivo iz prve dve utakmice. Meč se igra u nedelju od 17 časova na terenu FK Studentski grad.

Na programu su i preostala tri turnira u tri grupe u okviru Pionirske lige Srbije. Na terenu FK Sremac u subotu od 14 časova Novi Sad Wild Dogs dočekuju Suboticu Gorillas i Bajmok Blacks. Na terenu FK Studentski grad u subotu od 16 časova Orlovi Novi Beograd ugostiće Zemun Pirates i Inđiju Indinas, a u nedelju od 13 časova na terenu BRK na Adi SBB Vukovi Beograd dočekaće Kraljevo Royal Crowns i Mladenovac Forestlanders.

Sedmo kolo SAAF Sport Klub Prve lige Srbije:

12.06. 17.30 SBB Vukovi Beograd – Jagodina Black Hornets

Četvrto kolo Druge lige Srbije:

13.06. 16.00 Gladiators Beograd – Klek Knights

Kadetska liga Srbije:

13.06. 17.00 Orlovi Novi Beograd – Pančevo Panthers