Završen je još jedan Kraljevo Royal Crowns Football Camp

1369
Kraljevo Royal Crowns kamp
Kao i prethodnih godina Kraljevske krune su okupile svoje omladince i pionire na završnim pripremama pred takmičenje. Proteklog vikenda u Mrčajevcima, 25 učesnika iz Kraljeva je bilo pod punom opremom i četiri dana treniralo američki fudbal. Osim treninga na terenu, gledanje video snimaka i učionica su bili sastavni deo i ovog Royal Crowns Football Camp, a mladi igrači imali su odlične uslove i mogli su da uživaju u pratećim zabavnim sadržajima.
Zanimljiva novost ovog kampa je bila i to da su postavljeni reflektori na terenu, te se treniralo i noću. Oklahoma drill pod reflektorima je bio poseban užitak za dečake RC tima. Kao i svake godine, od strane trenera izabrani su najbolji pojedinci kampa, koji su dobili nagrade od kluba. Za najboljeg mlađeg linijaša proglašen je Ognjen Dubovac. Za najboljeg mlađeg skill igrača proglašen je Mihailo Gajović. Za najboljeg OL/DL igrača proglašen je Aleksandar Virijević, a za najboljeg skill igrača kampa proglašen je Miloš Vuletić. Ukupno najbolji igrač kampa bio je Strahinja Savić.

Predsednik Kraljevskog kluba, Srđan Ćosić o organizaciji ovogodišnjeg RC kampa kaže: „Našim mladim sportistima je nedostajao tim i fudbal, tako da je kamp bio pun pogodak. Kao svake godine organizovan je uz podršku roditelja, te je sada naš tim spreman za takmičenje. Poput svih ostalih sportista u Srbiji, nakon odluke Vlade Srbije da je dozvoljeno da se održavaju treninzi i sportska takmičenja i naši igrači sa nestrpljenjem očekuju prve utakmice”, kaže Ćosić.
Inače, Kraljevske krune su još pre proglašenja vanrednog stanja, obustavile sve treninge, početkom marta meseca, te su zatim nakon pogoršanja epidemiološke situacije ponovo obustavile treninge i tokom celog jula meseca. U prvom periodu tokom pandemije klub je organizovao online crossfit treninge, a tokom jula online football učionicu za svoje sportiste. Kao i mnogo puta do sada Krune su i tokom prvog talasa pandemije pokazale društvenu odgovornost, naime glavni trener Bojan Rajičić, napravio je i donirao Opštoj bolnici i hitnoj službi Zdravstvenog centra u Kraljevu zaštitne vizire.
Od nedavno je na mesto glavnog trenera Kraljevo Royal Crowns postavljen Bojan Rajičić, čime je tim Kruna na svom čelu dobio odličnog stručnjaka. Rajičić ima 24 godine, po struci je diplomirani mašinski inženjer i živi i radi u Kraljevu. Kao dete je pristupio klubu, u flag timu i prošao je sve selekcije kluba. Neprekidno je igrao football za Royal Crowns poslednjih 12 godina. U međuvremenu bio je trener flag tima, a i juniorske ekipe. Poslednju sezonu je bio defanzivni koordinator, kada je U15 tim Kruna postao prvak Srbije.