Kraljevske krune slavile u Mladenovcu – Arena liga Srbije

1377

U prvoj utakmici jesenjeg dela Arena lige Srbije Kraljevske krune su u gostima zabeležile prvu pobedu i to u gostima protiv Mladenovac Forestlanders sa 25:0.

Minimalan broj od 10 igrača Kruna predvođenih reprezentativcem Srbije Aleksom Denovićem u ulozi QB ubedljivo su savladali Forestlanderse. Nakon dobro odigrane odbrane Kraljevo je option akcijama dominiralo u napadu, pa je tako iskusni Denović tri puta uneo loptu u end zonu. Nakon toga je i kompletirao pas za mladog Lazara Perišića. I pored toga ova ekipa ima prostora za napredak pošto su Kraljevske krune uspele da kompletiraju samo jedno od četiri pretvaranja, i to trčanjem Miloša Markovića za 5 jardi.

Kraljevske krune - Dečija nedelja

Igrači Kraljeva su na kreativan način obeležili Dečiju nedelju sa šarenim čarapama na mladenovačkom terenu, a glavni trener leptir mašnom sa Star Wars likom Čubakom.

Mladenovac Forestlanders su posle odlične igre u prvom kolu jesenjeg dela prvenstva podbacili na domaćem terenu, ali imaće priliku da isprave greške u narednom periodu. Kraljevske krune imaće priliku da osvoje Arena ligu Srbije protiv Obrenovac Hawks na domaćem terenu.

Sastav Mladenovac Forestlanders: Nikola Jovanović, David Cenc, Kosta Miletić, Aleksandar Vasić, Marko Pavlović, Stefan Novaković, Uroš Ivanović, Nikola Jovanović, Srećko Danilović, Vanja Imbrić, Viktor Kiralj, Vladimir Vulićević, Aleksa Jaćimobić, Miloš Miletić. Glavni trener: Željko Srećković.

Sastav Kraljevo Royal Crowns: Aleksa Denović, Damjan Tomašević, Bojan Rajičić, Ivan Bažalac, Nikola Vučković, Nikola Radovanović, Lazar Perišić, Strahinja Jovančević, Dimitrije Denović i Miloš Marković. Glavni trener Srđan Ćosić.

Mladenovac Forestlanders 0 : 25 Kraljevo Royal Crowns
Arena liga Srbije (ALS 2019), 12.10.2019 15.30, teren FK Radnički Mladenovac

1/4 – 0 : 6
0:6 Aleksa Denović trčanje 1 jard (QB Sneak), PAT neuspešan
2/4 – 0 : 7
0:13 Aleksa Denović trčanje 25 jardi, PAT Miloš Marković
3/4 – 0 : 6
0:19 Aleksa Denović trčanje 1 jard (QB Sneak), PAT neuspešan
4/4 – 0 : 6
0:25 Aleksa Denović pas za Lazara Perišića 15 jardi, PAT neuspešan