Kamp PASS IT FORWARD u Novom Sadu

982
Kamp Pass It Forward

Kamp PASS IT FORWARD za mlade igrače i shadow coaching održava se sledećeg vikenda u Novom Sadu. Pored standardnih drilova i skrimidža pod budnim okom američkih High School i college trenera, takođe će biti održano i zvanično merenje svih učesnika od strane menadžerske kuće OTM ELITE na standardnim drilovima: 40 yard dash, L drill, cone drills, bench press, long jump.

Putem OTM igrači će moći i da dobiju osnovne informacije o pristupanju High School i college timovama, kao i o ostvarivanju kontakta sa istim.

U saradnji sa Wild Dogs iz Novog Sada i sa humanitarnom organizacijom HiS Print Ministries kamp je osmišljen za igrače tackle fudbala uzrasta od 15 do 19 godina, ali i za sve druge koji žele da prisustvuju, da li kao igrači ili u vidu shadow coaching pozicije za pozicione trenere i koordinatore. Kliniku će voditi američki treneri sa iskustvom na DI koledžu, kao i trofejnim HS programima potpomognuti domaćim iskusnim pozicionim trenerima.

Kotizacija za učešće na kampu je 35 EUR gde igrači dobijaju ručak, majicu i sertifikat o učešću. Dodatnih 10 EUR se plaća za noćenje, ali noćenje možete organizovati i u sopstvenoj varijanti. Ukoliko ste zainteresovani za shadow coaching možete u sopstvenoj režiji da organizujete noćenje i obrok. Plaćanje će se vršiti na licu mesta.

Za sva pitanja i savete možete se obratiti putem email adrese vukasin.simonovic.vp@gmail.com.