KAF Angel Warriors novi šampion Seniorske fleg lige Srbije

1315

Angel Warriorsi iz Čačka novi su šampioni Seniorske fleg lige Srbije, pošto su na finalnom turniru u Obrenovcu ostvarili maksimalan učinak, pobedivši rivale iz Inđije, Novog Beograda i domaćine.

Prošlogodišnji vicešampioni iz Čačka ovog puta su se popeli na stepenik više, osvojivši zlatnu medalju prvi put u istoriji. Drugo mesto pripalo je ekipi Sportex Orlovi s Novog Beograda, koja je ostvarila dve pobede i jedan, ispostavilo se, odlučujući poraz protiv čačanskih Ratnika.

Bronzanom medaljom okitili su se domaćini, Hawksi iz Obrenovca, koji su imali skor 1—2, dok su branioci prethodne tri titule, Meridian Indiansi, ovog puta prošli bez pobede, zauzevši na kraju 4. mesto.

Za najkorisnijeg igrača turnira proglašen je Miloš Glavonjić, član pobedničke ekipe.

Evo i pregleda svih odigranih utakmica:

Hawks — Angel Warriors 14 : 70 (7 : 30)
Meridian Indians — Sportex Orlovi 26 : 27 (26 : 6)
Hawks — Sportex Orlovi 19 : 28 (7 : 14)
Angel Warriors — Meridian Indians 40 : 25 (18 : 13)
Hawks — Meridian Indians 26 : 13 (20 : 7)
Sportex Orlovi — Angel Warriors 7 : 20 (0 : 0)

U ovogodišnjoj Seniorskoj fleg ligi Srbije takmičilo se osam ekipa, koje su bile podeljene u dve grupe prema regionalnom modelu. Liga je bila koncipirana po turnirskom sistemu, a iz svake grupe su po dva tima stigla do završnice.

Pravo nastupa imali su momci rođeni 2001. godine i ranije, a izuzetno i 2000. uz posebno odobrenje lekara sportske medicine.