Juniori: Tri četvrtfinala ovog vikenda, Indiansi bez borbe u polufinalu

807
Foto: Igor Lazarević

Plej-of faza Juniorske lige Srbije počinje predstojećeg vikenda, kada su zakazane tri četvrtfinalne utakmice. Meridian Indiansi će, pak, bez borbe ići u polufinale jer je njihov protivnik, Požarevac Pastuvi, unapred predao meč zbog kratkog rostera.

Tako će se za tri preostala mesta u polufinalu takmičiti:

Panthers — Wild Boars
SBB Vukovi — Wild Dogs
Black Hornets — Pirate Dragons

Panteri, drugoplasirani tim grupe Sever, zakazali su duel s Divljim veprovima, trećeplasiranom ekipom grupe Jug, u subotu 3. novembra. Utakmica će se igrati na terenu FK Mladost u naselju Vojlovica od 13 časova.

Lideri grupe Jug, SBB Vukovi, dočekuju novosadske Divlje pse kojima je „na severu“ pripala pozicija br. 4. Ovaj susret na programu je takođe u subotu, 3. novembra, na stadionu BRK na Adi Ciganliji, a kik-of je u 17 sati.

Poslednji četvrtfinalni par i poslednji polufinalista biće poznat 4. novembra. Još uvek aktuelni prvaci Srbije, Black Hornetsi iz Jagodine, bili su drugi u grupi Jug, te su za protivnike dobili Pirate Dragonse. Ovaj meč igraće se u Ribaru, na terenu FK Morava od 11 časova.

Polufinalni susreti se, prema ranije usvojenom rasporedu, igraju za vikend 10/11. novembar, a domaćin će biti bolje plasirana ekipa iz ligaškog dela prvenstva. U tom smislu, Indiansi čekaju pobednika duela Black Hornets — Pirate Dragons, dok će drugi polufinalni par činiti pobednici duela Panthers — Wild Boars i SBB Vukovi — Wild Dogs.