Seniorski fleg: Drugi ligaški turnir u Zemunu i Čačku

833

Takmičenje u Seniorskoj ligi Srbije nastavlja se predstojećeg vikenda. Zemun će biti domaćin ekipama grupe Sever, dok će se u Čačku igrati drugi turnir grupe Jug.

Meridian Indiansi su pre dve nedelje očekivano pobedili na uvodnom turniru na Novom Beogradu, pa je izvesno da u obližnji Zemun putuju sa ambicijom da već sada obezbede prvo mesto i učešće na finalnom turniru. Ipak, do tog stepenika moraće da preskoče uvek nezgodne i ambiciozne Sportex Orlove, te Blue Dragonse i Pirate koji praktično igraju na domaćem terenu.

Turnir grupe Sever igraće se na terenu OŠ „Sutjeska“ u nedelju 28. oktobra, start je u 12 sati. Organizator je ekipa Blue Dragons.

Kada je reč o grupi Jug, Anđeoski ratnici iz Čačka ostvarili su najbolji rezultat na prethodnom turniru u Jagodini, pokazavši da se ove godine neće zadovoljiti tek odbranom srebrnog odličja. Sada su i domaćini Black Hornetsima, Hawksima i Wild Boarsima; potonji na prethodnom turniru nisu učestvovali, dok će Jastrebovi iz Obrenovca imati priliku da upišu prve poene.

Ovaj turnir zakazan je za 11 časova u nedelju 28. oktobra, na terenima SC „Mladost“ u Čačku, kada će istovremeno biti odigran i turnir Ženske fleg lige Srbije.