Seniorski fleg: Indiansi i Angel Warriorsi pobednici prvog turnira

1565

Seniorska fleg liga Srbija startovala je u nedelju 14. oktobra, a najbolji na prvom od tri turnira u grupama SEVER i JUG bili su branioci trofeja Meridian Indiansi i viceprvaci Angel Warriorsi.

Prvi turnir u grupi SEVER odigrao se u Novom Beogradu, na stadionu IMT, nadomak Hale sportova „Ranko Žeravica“, gde su domaćini Indijansima, Piratima i Plavim zmajevima bili Sportex Orlovi.

Ekipa iz Inđije je odbranu pehara započela maksimalnim skorom, sa tri upisane pobede. Na 2. mestu završili su Orlovi, sa dve pobede i jednim porazom. Treće mesto osvojili su Pirati, a učešće bez pobede imali su Blue Dragonsi.

Evo i kompletnog pregleda rezultata:

Grupa SEVER

Pirates — Sportex Orlovi 13 : 28
Blue Dragons — Meridian Indians 39 : 53
Sportex Orlovi — Meridian Indians 6 : 31
Pirates — Blue Dragons 26 : 20
Blue Dragons — Sportex Orlovi 12 : 45
Meridian Indians — Pirates 34 : 13

Grupa JUG okupila se u Jagodini, na terenu FK Ribare. Black Hornetsi su bili dobri domaćini Ratnicima iz Čačka i Jastrebovima iz Obrenovca, dok se Wild Boarsi iz Kragujevca nisu pojavili na turniru.

Sa dve pobede, Angel Warriorsi osvojili su prvi turnir. Domaćini su s polovičnim učinkom 1—1 ostali na sredini tabele, dok su bez pobede prošli Hawksi iz Obrenovca.

Mečevi protiv Divljih veprova će, po svoj prilici i u skladu s dosadašnjom praksom, biti registrovani službenim rezultatom u korist protivnika.

Grupa JUG

Black Hornets — Angel Warriors 22 : 34
Hawks — Black Hornets 28 : 41
Angel Warriors — Hawks 34 : 19

Drugi turniri u obe grupe igraće se, prema ranije najavljenom rasporedu, 27/28. oktobra,